Jurgen Klopp: "Δεν ξέρω γιατί ασκούν κριτική στον Ozil"


Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη του, δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί ο μεσοεπιθετικός της Arsenal, Mesut Ozil βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο πολλών κριτικών.


Ο Ozil για άλλη μια φορά τα άκουσε για την εμφάνισή του μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στο Stoke.
Το στυλ του παίκτη προσελκύει πολλούς να τον κριτικάρουν όταν η Arsenal αγωνίζεται, αλλά ο Klopp, ο οποίος είναι σήμερα αντιμέτωπος με τους Λονδρέζους στο Anfield, δεν είναι ένας από αυτούς.

Ο Klopp υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του, λέγοντας: "Θυμάμαι το παιχνίδι που παίξαμε εδώ και ήρθε 3-3, αν η Arsenal έπαιζε εκείνη την ημέρα χωρίς τον Ozil και τον Giroud, θα κερδίζαμε 3-0.
Δεν βλέπω αρκετά συχνά την Arsenal ώστε να μου δίνεται το δικαίωμα να έχω γνώμη για αυτό, αλλά δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι με εκείνον."

"Είναι ποιότητα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στη Γερμανία για την ποιότητα του Mesut Ozil.
Η Γερμανία στη θέση της είναι πραγματικά ευλογημένη με πολλούς ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης ή κοντά σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης και είναι μια σταθερή γερμανική εθνική ομάδα, αυτό είναι ένα σημάδι επειδή ο Jogi Low "κολλάει" με τους παίκτες με τους οποίους έχει κάποια επιτυχία, αλλά όχι όταν υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές που προσφέρουν περισσότερα."

"Έτσι ήταν πάντα ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Γερμανία, κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι του ασκούν κριτική.
Θα αναλύσουμε τι έπραξε η Άρσεναλ στα δύο τελευταία παιχνίδια, μετά από αυτό ίσως μπορώ να μιλήσω, ο Mesut ήταν εμπλεκόμενος σε μία ή δύο αμυντικές καταστάσεις εναντίον της Stoke, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω δημόσια".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.