Jurgen Klopp: "Συναρπαστική κλήρωση!"

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Ο Jurgen Klopp φαίνεται πως είχε ένα.. προαίσθημα σχετικά με τον αντίπαλο της Liverpool στα προκριματικά του Champions League και χαρακτήρισε την κλήρωση ως "συναρπαστική".



Η κληρωτίδα σήμερα το μεσημέρι στη Nyon της Ελβετίας έβγαλε Hoffenheim, και έτσι η Liverpool θα πρέπει να επιστρέψει σε Γερμανικά εδάφη για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. 15 Αυγούστου το πρώτο ματς στη Γερμανία, 8 μέρες μετά ο επαναληπτικός στο Anfield!

H γνώσεις του Klopp γύρω από τη Hoffenheim τον κάνουν να πιστεύει πως η ομάδα μας θα έχει κάθε άλλο παρά εύκολο έργο, ωστόσο θεωρεί πως το έργο των Γερμανών θα είναι ακόμα δυσκολότερο. Σε δηλώσεις του στο liverpoolfc.com, ο Klopp μίλησε για την κλήρωση:
Πολύ ενδιαφέρον! Βασικά ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα! Φαίνεται πως η κληρωτίδα πάντα μας βγάζει αντιμέτωπους με αντιπάλους από τη Γερμανία όταν μπορεί! Συγγνώμη! Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζαμε τους πιθανούς αντιπάλους μας, γνωρίζαμε πως δε θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Τελικά έχουμε τη Hoffenheim και προφανώς δε θα έχουμε εύκολο έργο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως το πως ένιωσαν αυτοί όταν είδαν το όνομά μας να βγαίνει από την κληρωτίδα. Σίγουρα δεν είμαστε ο πιο εύκολος αντίπαλος!
Είναι δυνατή όμαδα όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε. Για να τερματίσεις τέταρτος στη Γερμανία, πρέπει να έχεις καλή ομάδα. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον σύλλογος με πολλούς νεαρούς, ταλαντούχους παίχτες. Ξέρουμε ότι έχουν χάσει δύο πάρα πολύ καλούς παίχτες, τον Sebastian Rudy και τον Niklas Sule που πήγαν στη Bayern και κατά τα άλλα δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Έχουν έναν πολύ μικρό σε ηλικία προπονητή, μόνο 30 χρονών. Πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, πραγματικά. 
Είναι μια πραγματική πρόκληση, αλλά ανυπομονώ. Προέχει η Watford, αλλά θα κάνουμε παράλληλη προετοιμασία για τη Hoffenheim. Θα είναι συναρπαστικό!
Η κλήρωση φέρνει τον Jurgen Klopp και πάλι πίσω στη χώρα του:
Το Hoffenheim είναι μια πολύ ωραία περιοχή, πιο πολύ χωριό παρά πόλη. Έχει καθιερωθεί πλέον στην Bundesliga και δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου, το μέρος όπου μεγάλωσα. Όμορφη περιοχή, όμορφο στάδιο!
Αυτά είχε να πει σε πρώτη φάση ο Jurgen Klopp! Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις! 
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.