Καμία συμφωνία Can-Juventus

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |Emre Can

Το θέμα του συμβολαίου του Emre Can είναι από τα "φλέγοντα" ζητήματα στην Liverpool.

Ως γνωστό, στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου με την ομάδα μας ολοκληρώνεται, κάτι που σημαίνει ότι όσο δεν ανανέωνει, οι φήμες "οργιάζουν", ενώ αν τελικά δεν ανανεώσει τότε θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί από την 1η Ιαννουαρίου για την επόμενη σεζόν.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομάδα μας δε θα αποζημιωθεί, την ίδια ώρα όμως δεν έχει καμία πρόθεση να τον πωλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Γι' αυτό, η Melissa Reddy(Goal), έρχεται να τονίσει ότι η Juventus διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν στη μορφή φημολογίας τις τελευταίες μέρες περί συμφωνίας Emre Can και Juventus για το επόμενο καλοκαίρι από τώρα.

Η ομάδα από το Τορίνο διατηρεί σοβαρό ενδιαφέρον για τον Can, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συμφωνία, με την ομάδα μας να εμμένει στη στάση που είχε όλο το καλοκαίρι για την περίπτωση αυτή.

Όπως είχε πει και ο Klopp, "η κατάσταση δεν είναι τέλεια", όμως οι συζητήσεις για ανανέωση συνεχίζονται και υπάρχει αισιοδοξία από όλες τις πλευρές για την επίτευξη συμφωνίας.

Το ρεπορτάζ της Reddy αναφέρει ότι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, η Juventus φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των άλλων ενδιαφερόμενων.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook για όλα τα νέα της ομάδας μας.

*LiverpoolFans.grTV στο Youtube! Εγγραφείτε στο κανάλι μας-δείτε πως μπορείτε να συνδράμετε με υλικό το LF.GRTV. Περισσότερα εδώ!


*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*
Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.