Αποφασισμένη η Liverpool / Νέα πρόταση για Lemar!


Η Liverpool αύξησε την προσφορά της για τον Thomas Lemar στις 75 εκατομμύρια λίρες, στην προσπάθεια της ομάδας να φέρει τον Γάλλο άσο στο Anfield, ελπίζοντας πως θα κάμψουν την αντίσταση της AS Monaco!

Οι Reds ανέβασαν την προσφορά τους για τον Thomas Lemar στα £ 75m, καθώς οι συνομιλίες συνεχίζονται σήμερα και είναι πολύ πιθανό ο Divock Origi να πάει προς αντίθετη κατεύθυνση, μπαίνοντας στο Deal για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν φύγει με κανονική μεταγραφή ή ως δανεικός.

Η Liverpool πρόκειται να διεξαγάγει περαιτέρω συνομιλίες με τη Monaco σήμερα καθώς προσπαθούν να επιτύχουν μια συμφωνία - ρεκόρ για τον Thomas Lemar.
Η προσφορά των Reds ύψους 65 εκατομμυρίων λιρών, απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές της Ligue 1 που είναι απρόθυμοι να πουλήσουν τον διεθνή Γάλλο.

Ωστόσο, η Liverpool είναι έτοιμη να δοκιμάσει περαιτέρω αυτή την αποφασιστικότητα των Γάλλων, αυξάνοντας την προσφορά της στις 75 εκατομμύρια λίρες, όπως ενημερώνει ο James Pearce.
Η Monaco ενδιαφέρεται για τον Divock Origi και o διεθνής Βέλγος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η Liverpool έχει...πλημμυρίσει με προσφορές από ομάδες που επιθυμούν να πάρουν το Origi ως δανεικό, εκτός από την Monaco, υπάρχει ενδιαφέρον από Marseille, Leverkusen, Werder Bremen, Newcastle, Crystal Palace & Tottenham.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.