Klopp: ''Επιστρέφει ο Moreno, στο κέντρο πλέον ο Milner''

Απίστευτη ανατροπή στο θέμα Moreno, με τον Ισπανό back, που πριν ένα μήνα ήταν με το... ένα πόδι εκτός ομάδας, να κερδίζει τον Jurgen Klopp στην προετοιμασία και κατ' επέκταση και τη θέση του στην ομάδα. Επιστρέφει στο κέντρο ο Milner.

Γράφει ο Γιώργος Δρογγίτης


Τι κι αν αγωνίστηκε ελάχιστα την περασμένη σεζόν; Τι κι αν έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές πολύ αναξιόπιστος στα αμυντικά του καθήκοντα; Τι κι αν η Liverpool προσπαθούσε να τον πουλήσει για 15 εκατομμύρια λίρες μέχρι πριν λίγο καιρό; Ο Alberto Moreno είναι εδώ, και πλέον είναι στο χέρι του να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από το πρόσωπό του, από την πρώτη μόλις χρονιά του στο Anfield. 

Ο Klopp είναι διατεθειμένος να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Ισπανό full-back, κάτι που σημαίνει ότι ο James Milner επιστρέφει στο κέντρο, μιας και πλέον υπάρχει και ο Andy Robertson, ο οποίος θα ανταγωνιστεί τον Moreno για τη θέση του βασικού αριστερού back.

''Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς για τις μεταγραφές, εξαρτάται και από τις άλλες ομάδες'', είπε ο Klopp. 

''Κερδίσαμε νέους παίκτες από την προετοιμασία. Ο Moreno είναι 100% πίσω, κάτι που είναι πολύ ωραίο μετά από μια δύσκολη χρονιά.

''Ο Andy Robertson έχει δείξει όλες τις ικανότητές του. Ακόμα προσαρμόζεται στο ποδόσφαιρο που παίζουμε, αλλά μπορείς να δεις ότι μπορεί να γίνει απειλή επιθετικά.

''Αυτό σημαίνει ότι ο Milner είναι πλέον ελεύθερος να παίξει στο κέντρο. Χωρίς να κοιτάξουμε το μεταγραφικό παζάρι έχουμε έναν καινούριο μέσο, κάτι που είναι ωραίο.

''O Solanke έχει δείξει ότι είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα. Ο Ryan Kent εξελίχθηκε απίστευτα πέρυσι και η προετοιμασία του είναι τελείως διαφορετική από αυτή του προηγούμενου καλοκαιριού.

''Χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, έχουμε προσθήκες στο ρόστερ, κάτι που είναι καλό. 

''Μέχρι το τέλος του μεταγραφικού παζαριού θα είμαστε συνέχεια με τα μάτια ανοιχτά. Αυτό είναι ξεκάθαρο.''

Η Liverpool πλέον καλείται να παίξει χωρίς τον Adam Lallana για 2-3 μήνες και ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η απουσία του Άγγλου διεθνή. 

''Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη απώλεια είναι. Η ομάδα έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και θα αντιμετωπίσει και αυτή.''


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.