Klopp: ''Έχουμε δυνατή ομάδα''

Αισιόδοξος για την νέα σεζόν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της συνέχειας του Audi Cup ο Jurgen Klopp, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στους στόχους της ομάδας.


Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες που θα έχει μια χρονιά με Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως παραμένει θετικός, και όπως λέει κι ο ίδιος, έχει θέσει ήδη τους στόχους του.

''Ναι, θα παίζουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό κάναμε και πέρυσι όταν τερματίζαμε τέταρτοι. 

''Δε ξεκινάς μια σεζόν χωρίς φιλοδοξίες. Έχουμε θέσει τους στόχους μας και νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα τώρα.

''Είχαμε κακή τύχη την περασμένη χρονιά, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει. Και έχουμε δυνατή ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα πάμε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και ήδη το κάνουμε.''

Ο Klopp είναι ευχαριστημένος με τα φιλικά που έχει δώσει η Liverpool μέχρι τώρα, αλλά το σημερινό παιχνίδι με την Bayern είναι φανερά και το πιο δυνατό. 

''Δεν έχω κάτι απέναντι στην Leicester ή την Palace, αλλά αυτό είναι διαφορετικό επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος με όλα τα φιλικά, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. 

''Είμαι πάντα χαρούμενος όταν βρίσκομαι στο Μόναχο. Νομίζω ότι κέρδισα το τελευταίο μου ματς εδώ στα πέναλτι.

''Η ομάδα του Carlo (Ancelotti) είναι πολύ καλή σε όλες τις θέσεις. Είναι σημαντικό να δούμε τι θα πετύχουμε απέναντί τους. Είναι εξαιρετική ομάδα και ανυπομονώ να δω πώς θα παραταχθούν στο γήπεδο.

Όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Joe Gomez απέναντι στην Hertha, ο Γερμανός είπε: ''Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός.

''Έχουμε μερικούς παίκτες που είναι εκτός με τραυματισμούς, αλλά θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε. Θα προπονηθούμε στις 17:00 και θα δούμε ποιος θα είναι διαθέσιμος μετά από αυτό.''



Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.