Klopp: Καλή νίκη αλλά μπορούμε και καλύτερα

Ο Jürgen Klopp αντέδρασε στην εντυπωσιακή νίκη με 3-0 της Liverpool απέναντι στη Bayern Munich δηλώνοντας ότι η πλευρά του έχει ακόμα αρκετό περιθώριο βελτίωσης.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Οι Reds μπορούν να είναι παρόντες αύριο(σ.σ. σήμερα) στην τελική συνάντηση του Audi Cup με την Atletico Madrid, μετά την εκκωφαντική νίκη τους έναντι των οικοδεσποτών χάρη στα γκολ των Sadio Mane, Mohamed Salah και Daniel Sturridge.

Με την έναρξη της σεζόν της Premier League - μια σύγκρουση με τη Watford στο Vicarage Road - να είναι λίγο λιγότερο από δύο εβδομάδες μακριά, η ομάδα του Klopp φαίνεται να διαμορφώνεται ωραία.

Αλλά, ως τελειομανής, ο προπονητής των Reds πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα που μπορεί να δώσει η ομάδα του.

Δείτε τι είχε να πει:

Για τον Philippe Coutinho σε πιο κεντρικό ρόλο...

Ξεκίνησε στο κέντρο και έπειτα πήγε στην αριστερή πλευρά επειδή είναι καλός σε αυτό και τότε σκεφτήκαμε ότι θα κάνουμε και τα δύο πράγματα και έπαιξε πολύ καλά." [Περίπου] 45-60 λεπτά έπαιξε πολύ καλά, μπορεί να παίζει και τις δύο θέσεις και αυτό έκανε.

Για το πως είδε το παιχνίδι συνολικά...

Δεν είναι τόσο θετικό [όπως άλλα] διότι [αν και] είδα ότι κερδίσαμε [και] σχεδόν όλα ήταν εξαιρετικά, είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε αυτό να μας βοηθά για όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε παίξει αρκετά ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής και η Bayern είχε πάρα πολύ κατοχή. Σκοράραμε δύο φορές, αλλά δώσαμε [τη μπάλα] στη Bayern και έπρεπε να τρέξουμε πάρα πολύ. Η ομάδα μου έδειξε πόσο καλά μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο - το τρίτο γκολ ήταν υπέροχο, ήταν μια πολύ καλή κίνηση στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά στην κόντρα, η αμυντική πίεση ήταν πολύ καλή. Εάν κοιτάξετε την ένταση των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, ήταν πολύ καλή.

Για τη σημαντικότητα του σκόρερ Salah...

Νομίζω ότι ο Mo ήταν πολύ καλός από τότε που βρισκόταν στη Βασιλεία. Φέτος, θα μπορούσαμε να τον πάρουμε [και] είναι ένας πολύ καλός παίκτης για εμάς. Γνωρίζαμε ότι ο Mane ήταν ο βασικός παίκτης για το ρυθμό, έχουμε πολύ tempo, πολλούς καλούς δημιουργικούς παίκτες, αλλά όχι στον ίδιο ρυθμό. Υπάρχουν μερικοί νεότεροι παίκτες, οπότε νομίζω ότι ήταν λογικό να τον πάρουμε και ένα πολύ καλό πράγμα.

Για την υπέροχη εμφάνιση του Alberto Moreno...

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Alberto, γι 'αυτό τον κρατήσαμε, γιατί κάθε δευτερόλεπτο έπαιζε καλύτερα, ήταν πιο παρών. Είναι πραγματικά σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά είχε ένα μικρό πρόβλημα με το μηρό του από την προηγούμενη μέρα. Αλλά είχαμε μια δοκιμασία μαζί του σήμερα το πρωί και έπαιξε πραγματικά καλά. Οι παίκτες αποφασίζουν οι ίδιοι πόσα παιχνίδια παίζουν.

Για το πως διαμορφώνεται πλέον η ομάδα...

Ως προπονητής, το βλέπω αυτό, και ίσως [λόγω] κούρασης ότι δεν ήταν 100 τοις εκατό, αλλά βλέπω ότι φτάνουμε εκεί. Έχουμε πραγματικά προπονηθεί πολύ γύρω από αυτά τα παιχνίδια και δεν είναι ότι είμαστε φρέσκοι για τα παιχνίδια προετοιμασίας. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το πώς έπαιξαν οι παίκτες μου, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.