Sturridge: ''Σχεδίασα το γκολ από τον πάγκο''

Ο Daniel Sturridge αποκάλυψε ότι είχε σχεδιάσει το γκολ που πέτυχε κάνοντας το 0-3 απέναντι στη Bayern, ενώ έβλεπε το παιχνίδι από τον πάγκο.


Ο επιθετικός της Liverpool πέτυχε ένα τρομερό γκολ για να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του στα ημιτελικά του Audi Cup, φάση στην οποία όμως εν τέλει τραυματίστηκε και ανησύχησε άπαντες, μέχρι τουλάχιστον να δηλώσει ο ίδιος ότι δεν του φαίνεται κάτι σοβαρό. 

''Παρακολουθούσα από τον πάγκο και θυμάμαι τον Mo (Salah) να τρέχει για το γκολ και τον τερματοφύλακα να πέφτει πολύ νωρίς. Άρα πριν ακόμα μπω στο παιχνίδι σκεφτόμουν ότι αν βγω μπροστά και είμαι προς το κέντρο, θα προσπαθήσω να ξεγελάσω τον τερματοφύλακα, επειδή πέφτει κάτω γρήγορα.

''Για την ακρίβεια, στο γκολ μου δεν έπεσε, άρα δε πήγαν όλα όπως τα είχα σχεδιάσει, αλλά σε κάθε περίπτωση πέτυχα αυτό που ήθελα.''

Η εξαιρετική εμφάνιση της Liverpool στο Μόναχο δίνει συνέχεια στην πολύ καλή προετοιμασία της ομάδας έως τώρα. Οι Reds δείχνουν σε καλή κατάσταση και έχουν σήμερα την ευκαιρία να κερδίσουν και δεύτερο τίτλο στα φιλικά τουρνουά που συμμετείχαν. 

''Είναι φανταστικό. Πάντα απειλούμε τον αντίπαλο όταν τρέχουμε για το γκολ.

''Κάναμε πολύ καλή δουλειά τακτικά και στο πρέσινγκ. Είναι σημαντικό ως ομάδα να κάνουμε επίθεση και να αμυνόμαστε μαζί. Όλα είναι τέλεια μέχρι στιγμής.

''Αισθάνομαι τέλεια. Δουλεύω σκληρά. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι στο LA και δεν έχω χάσει πολλές προπονήσεις εδώ. Έχουμε κάνει τριπλές προπονήσεις και τις έχω ολοκληρώσει σχεδόν όλες.

''Αισθάνομαι καλύτερα από ότι έχω αισθανθεί εδώ και πολύ καιρό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και ελπίζω ότι θα έχουμε και κάποιες επιτυχίες.''




Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.