Θρίλερ με Lemar / Όλα τα δεδομένα


Σε ένα μεγάλο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Thomas Lemar από την AS Monaco, καθώς οι Μονεγάσκοι έχουν σκληρή στάση μέχρι στιγμής.
Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις της σημερινής ημέρας σε ένα άρθρο.

Μετά την γνωστοποίηση το μεσημέρι της Δευτέρας πως η Liverpool ετοιμάζει πρόταση - ρεκόρ 55 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Thomas Lemar από την Monaco, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους έγκυρους δημοσιογράφους του συλλόγου, είδαμε ένα θρίλερ που ωστόσο δεν είχε κάποιο οριστικό τέλος και μεταφερόμαστε με την ίδια αγωνία για αύριο!

Αρχικά, η πρώτη επίσημη πρόταση της Liverpool άγγιζε τις 55 εκατομμύρια λίρες, όμως η Monaco την αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε να χάσει ακόμα ένα αστέρι της, μετά την φυγή των Mendy, B.Silva, Bakayoko, Mbappe και η στάση της είναι αρκετά σκληρή.

Οι Reds κατέθεσαν μετά από λίγες ώρες νέα βελτιωμένη πρόταση, στις 64 εκατομμύρια λίρες, όμως και πάλι οι Γάλλοι είπαν ''όχι'', λέγοντας πως δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν, κάτι που ωστόσο δεν λέει απολύτως τίποτα μιας και το ίδιο ακριβώς το είχαν πει και στην περίπτωση των τεσσάρων παραπάνω ποδοσφαιριστών.

Η Liverpool έχει ως μεγάλο στόχο την απόκτηση του Thomas Lemar για την ενίσχυση της και αύριο αναμένεται ακόμα πιο καυτή ημέρα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η ομάδα μας αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση 72 εκατομμυρίων λιρών, συμπεριλαμβάνοντας στο Deal και τον Divock Origi, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει για να πάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός.

Αυτή η πρόταση ίσως...γλυκάνει τους Μονεγάσκους, μιας και όπως φαίνεται ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού και αναμένονται σημαντικές και γιατί όχι και οριστικές εξελίξεις μέσα στην ημέρα, με την Liverpool να είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για την απόκτηση του Lemar.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τα έγκυρα δημοσιεύματα, ακόμα και αν αποκτηθεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, δεν θα επηρεάσει την στάση της ομάδας για τον Philippe Coutinho, λέγοντας για ακόμα μια φορά πως ''δεν είναι προς πώληση''.

Η Monaco σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, έχει ήδη προσελκύσει την Lazio για την απόκτηση του Balde Keita, προσφέροντας 25 εκατομμύρια, προορίζοντας τον για αντικαταστάτη του Lemar.

Ο σύλλογος δουλεύει πολύ σκληρά για να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και όπως μάθαμε και σήμερα έκλεισε η μεταγραφή του Naby Keita για τη νέα σεζόν, ενώ το όνομα του Van Dijk αναμένεται να πάρει...φωτιά από αύριο, με την Liverpool να θέλει διακαώς να φέρει τον Ολλανδό στόπερ στο Anfield.

Αύριο αναμένεται μια μέρα περισσότερο τρελή από την σημερινή κι έρχονται καυτές εξελίξεις, όχι μόνο για τον Thomas Lemar, καθώς ο Virgil Van Dijk είναι στην αναμονή!

Μείνετε συντονισμένοι στο LiverpoolFans.gr!

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.