Liverpool 4 - 0 Arsenal - Bαθμολογίες παιχτών: Μπροστινή τριάδα φωτιά!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Άνετη νίκη με 4-0 πέτυχε η Liverpool κόντρα στην Arsenal, με όλη την ομάδα να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.



Πολύ πιο εύκολο έργο απ'ότι θα περίμενε κανείς είχε η Liverpool σήμερα, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 της Arsenal στο Anfield. Τα γκολ σημείωσαν οι Firmino (17'), Mane (40'), Salah (57') και Sturridge (77'). 

Δείτε τις βαθμολογίες των παιχτών μας:



Loris Karius: Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο Jurgen Klopp αποφάσισε να ξεκουράσει τον Mignolet και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Karius. Αυτός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, μιας και η Arsenal δεν είχε ούτε ένα σουτ στην εστία, ωστόσο είχε θεματάκια με την μπάλα στα πόδια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, για πλάκα θα μπορούσε η Arsenal να είχε σκοράρει όταν έκανε λάθος στην πίεση που του άσκησε ο Welbeck.

Βαθμολογία: 6/10



Joseph Gomez: Για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος ξεκίνησε βασικός ο νεαρός Άγγλος και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τον Sanchez σε κανένα σημείο του παιχνιδιού του, ήταν άψογος αμυντικά ενώ πραγματοποίησε υπέροχη σέντρα στο γκολ του Firmino. 

Βαθμολογία: 8/10

Joel Matip: Σταθερός, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε ακόμα και όταν πέρασε ο Giroud στο παιχνίδι. Εύκολη βραδιά.

Βαθμολογία: 7.5/10



Dejan Lovren: Μετά από ένα σερί αρνητικών εμφανίσεων, ο Κροάτης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιώντας 2 καίριες επεμβάσεις σε καθοριστικό σημείο του γηπέδου. Ούτε αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα αμυντικά.

Βαθμολογία: 7.5/10

Alberto Moreno: Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ο Ισπανός μέσος καθώς σήμερα ήταν άρτιος στα αμυντικά του καθήκοντα. Πραγματικά μοιάζει αγνώριστος και μακάρι να συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό. Και επιθετικά πολύ καλός, σωστά overlaps, φαρμακερές σέντρες, όμορφοι συνδυασμοί.

Βαθμολογία: 8/10



Jordan Henderson: Αρχηγική εμφάνιση από τον Jordan Henderson που φαίνεται πως επανέρχεται στον καλό του εαυτό. Όταν παίζει σωστά είναι πάντα από τους καλύτερους παίχτες μας στο γήπεδο. Αμέτρητη ενέργεια, εκπληκτικό pressing και σωστή οργάνωση του παιχνιδιού δεχόμενος την πρώτη πάσα ήταν τα σημερινά highlights του. Έπρεπε ίσως να είχε σκοράρει σε μία από τις δύο περιπτώσεις που του δόθηκε η ευκαιρία.

Βαθμολογία: 8/10

Georginio Wijnaldum: Tο καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολλανδού. Κάλυψε πάρα πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, τόσο με όσο και χωρίς την μπάλα, εξαιρετική τεχνική με την μπάλα στα πόδια, σωστές κινήσεις στους χώρους και συνεργασίες. Επιστρέφει στα περσινά του στάνταρ και αυτός.

Βαθμολογία: 8.5/10



Emre Can: Ο καλύτερος από τους τρεις του κέντρου γι'άλλη μια φορά. Η ενέργεια και το πάθος του καλύπτουν τα αρνητικά του, τα οποία στην καλή του μέρα δε φαίνονται καθόλου. Η σημερινή προφανώς ήταν μία από αυτές. Όταν σκέφτεται πριν δράσει με την μπάλα στα πόδια και πασάρει σωστά, γίνεται άλλος παίχτης. Και αυτός θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Βαθμολογία: 9/10



Sadio Mane: Ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους της.. Barcelona έδωσε και πάλι ο Sadio Mane: Μάλλον κοιτούν τον λάθος παίχτη. Γι'ακόμα μια φορά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Τρομερό γκολ, θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα ένα, με την ταχύτητά του, την εκρηκτικότητά του και την τεχνική του με την μπάλα στα πόδια ήταν διαρκώς πηγή κινδύνων.

Βαθμολογία: 9/10



Mohamed Salah: Ο πιο επικίνδυνος παίχτης της ομάδας μας σήμερα. Πολύ σωστές κινήσεις στην πλάτη της άμυνας της Arsenal μαζί με σωστό counter-pressing που δημιούργησε πολλές επιθετικές προσπάθειες. Έπρεπε να είχε σκοράρει ακόμα ένα γκολ σίγουρα, πρέπει να βελτιώσει λίγο τα τελειώματά του γιατί σε άλλους αγώνες ίσως μας στοιχίσει.

Βαθμολογία: 9/10 (MOTM)



Roberto Firmino: Πέτυχε το opening goal βρισκόμενος στο σωστός μέρος τη σωστή στιγμή με εξαιρετική κεφαλιά. Θα πούμε για ακόμα ένα παιχνίδι πως ο τρόπος που ο Bobby αγωνίζεται με την ομάδα μας δεν μπορεί να αντικατοπτριστεί στα νούμερα. Και πάλι η κίνησή του προς τα πίσω ώστε να υποδεχθεί την πάσα από τους μέσους μας όπως στο παιχνίδι με τη Hoffenheim, έτσι και σήμερα δημιούργησε αμέτρητους χώρους στους ακραίους.

Βαθμολογία: 9/10



Daniel Sturridge (στη θέση του Sadio Mane στο 74'): Πέρασε στο παιχνίδι και σε διάστημα 2 λεπτών πέτυχε γκολ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια αλλαγή;

Βαθμολογία: 8/10

James Milner (στη θέση του Roberto Firmino στο 80'): Aκόμα μια εμφάνιση για τον έμπειρο Άγγλο μέσο.

Βαθμολογία: -

Marko Grujic (στη θέση του Emre Can στο 84'): Σίγουρα θα περιμένει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Σέρβος τη φετινή χρονιά.

Bαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Έχει κάνει.. πελάτη τον Wenger με τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League. Mε το 4-3-3 κέρδισε κατά κράτος το κέντρο, ενώ η μπροστινή τριάδα-φωτιά έκανε πάρτι μπροστά στην άμυνα της Arsenal. Καλοδεχούμενο και το clean sheet, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό. Καλοδεχούμενο επίσης και το γεγονός πως δεν απειλήθηκε από στημένα η Liverpool για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Η επιλογή του να αφήσει τον Mignolet στον πάγκο δεν του στοίχισε, όχι και τόσο θετικά και πάλι όμως τα μηνύματα που πήρε από τον Loris Karius. Ας μην ξεγελιώμαστε όμως, 1-2 προσθήκες τις επόμενες μέρες παραμένουν απαραίτητες.

Βαθμολογία: 9/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.