Liverpool 4 - 2 Hoffenheim - Βαθμολογίες παιχτών: WHO CARES? ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Με 4-2 επικράτησε η Liverpool της Hoffenheim και κλείδωσε την πρόκρισή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!



Σε συνέχεια του διπλού στη Γερμανία, η ομάδα μας έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp και επικράτησε με 4-2 της Hoffenheim. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Emre Can (10', 21'), Salah (18') και Firmino (63'), ενώ για τη Hoffenheim μείωσαν οι Uth (28') και Wagner (79').

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Simon Mignolet: Λιγάκι ασταθής, δεν μπόρεσε να αποτρέψει τα δύο γκολ της Hoffenheim (στα οποία δε φέρει καμία ευθύνη), τον πρόδοσε και πάλι ωστόσο η άμυνά του.

Βαθμολογία: 6.5/10

Trent Alexander-Arnold: Πιάστηκε εκτός θέσης ορισμένες φορές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη βελτιώθηκε. Πάρα μα πάρα πολύ καλός επιθετικά, με ωραίες συνεργασίες στη δεξιά πλευρά με τον Salah και σέντρες φαρμάκι. Αντικαταστάθηκε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις.

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Ο καλύτερος από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, σωστότατες επεμβάσεις σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις. Έκανε ένα-δυο λαθάκια στις απομακρύνσεις του τα οποία όμως δεν κόστισαν.

Βαθμολογία: 7/10

Dejan Lovren: Φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ της Hoffenheim. Aπό δικό του λάθος ξεκίνησε η επίθεση των Γερμανών στο πρώτο, έχασε τον Wagner στο δεύτερο. Καλός στο υπόλοιπο παιχνίδι, ωστόσο ακόμα και δύο στιγμές αδράνειας στο υψηλότερο επίπεδο κοστίζουν.

Βαθμολογία: 5.5/10

Alberto Moreno: Αναγεννημένος. Εξαιρετικός τόσο επιθετικά, αλλά κυρίως αμυντικά. Το καλύτερό του παιχνίδι με την κόκκινη φανέλα σε μεγάλο διάστημα. Eκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τους χώρους που του έδωσε ο Mane και με πολύ σωστά overlaps δημιούργησε κινδύνους για τη Hoffenheim. Μυαλομένος και στα αμυντικά του καθήκοντα, φαίνεται πως έχει σταματήσει τα άσκοπα ανεβάσματα.

Βαθμολογία: 7.5/10






Jordan Henderson: Ο αρχηγός μας έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με διαφορά. Ήταν εκεί για να πάρει την πρώτη πάσα, ήταν εκεί για να μοιράσει, ήταν εκεί για να μαρκάρει, ήταν εκεί για να πιέσει, ήταν εκεί για να δώσει ασσίστ. Έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο και φάνηκε γιατί είναι απαραίτητος πυλώνας αυτής της ομάδας.

Βαθμολογία: 8.5/10




Emre Can: Δύο γκολ για τον Emre Can συνοδευόμενα από μια πειστικότατη εμφάνιση. Δυναμική παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής, βρήκε αυτήν την παραπάνω ταχύτητα που είχε στο τέλος της περσινής σεζόν και ανέβασε ένα επίπεδο το κέντρο της ομάδας μας. Αντικαταστάθηκε για να ξεκουραστεί και αποθεώθηκε.

Βαθμολογία: 8.5/10

Georginio Wijnaldum: Άλλος ένας που έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι, αν και υστέρησε λίγο σε σχέση με τους συμπαίκτες του στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Παρόλα αυτά, η σημερινή εμφάνιση του Gini έμοιαζε περισσότερο με αυτές που μας έχει συνηθίσει, και θα μπορούσε κάλλιστα να επιβραβευτεί με ένα γκολ. Πολύ τρέξιμο πάντως, σωστές δημιουργίες και όμορφες κινήσεις στο χώρο.

Βαθμολογία: 7.5/10






Mohamed Salah: Δεν είχε το άστρο του Mane, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν κακός. Με την ταχύτητά του δημιούργησε χώρους και επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα της Hoffenheim, πέτυχε το γκολ-tap in, και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις.

Βαθμολογία: 7.5/10

Sadio Mane: Ο πιο επικίνδυνος παίχτης μας και νέος αγαπημένος των φιλάθλων. Συνεχώς πηγή κινδύνου για την άμυνα της Hoffenheim, θα μπορούσε να είχε σκοράρει πάνω από μια φορά, με τα τακουνάκια του ήταν μέσα στα γκολ και με την ταχύτητά του έκανε τους Γερμανούς να μοιάζουν με.. χελώνες! Πήρε το standing ovation κατά την αλλαγή του, ενώ χειροκροτήθηκε και από τους φιλάθλους της Hoffenheim.

Βαθμολογία: 8.5/10






Roberto Firmino: Για άλλη μια φορά φάνηκε γιατί ο Firmino πρέπει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να κάνει τα πάντα, και αυτό έκανε σήμερα. Ως ψευτοεννιάρι δημιούργησε πολλούς χώρους, γυρνούσε πίσω για να πάρει μπάλα και να τη "σπάσει" στους Mane/Salah, σκόραρε, θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλο ένα tap in, μάρκαρε, πίεζε. Ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 9/10 (ΜΟΤΜ)

Joe Gomez (στη θέση του Trent Alexander-Arnold στο 65'): Aκόμα μια συμμετοχή για τον Gomez, με το παιχνίδι να έχει κριθεί όταν πέρασε στο γήπεδο.

Βαθμολογία: 6/10

James Milner (στη θέση του Emre Can στο 70'): Τα ίδια με Gomez.

Βαθμολογία: 6/10

Ragnar Klavan (στη θέση του Sadio Mane στο 88'): Τα ίδια με τους παραπάνω.

Βαθμολογία: -





Jurgen Klopp: Nίκησε κατά κράτος τον Nagelsmann. Ο τεχνικός της Hoffenheim δεν ήταν προϊδεασμένος για το τι επρόκειτω να αντιμετωπίσει στο Anfield -κάτι που φάνηκε από τις ερειστικές δηλώσεις του πριν τον αγώνα- και ο Klopp τον έκανε να πληρώσει. Με ασφυκτικό pressing στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με 3-0 νωρίς νωρίς και έκανε τη συνέχεια του αγώνα τυπική διαδικασία. Σωστές και οι αλλαγές ώστε να κρατήσει το σκορ. Πρώτος στόχος επετεύχθη λοιπόν, μένει τώρα να δούμε πώς θα λήξει αυτή η μεταγραφική περίοδος ώστε να συνεχίσουμε σωστά τη χρονιά.

Βαθμολογία: 8/10

WE'RE BACK IN THE CHAMPIONS LEAGUE LADS!
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.