Can: Ήταν μεγάλη μέρα για μένα αλλά η νίκη ήταν πιο σημαντική

Ο Emre Can παραδέχθηκε ότι θα είχε αγαπήσει να είχε κάνει τα πρώτα 2 γκολ σε ένα παιχνίδι της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας σε ένα hat-trick καθώς η Λίβερπουλ νίκησε την Hoffenheim.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Αλλά ο Γερμανός επέμεινε ότι ήταν αρκετά χαρούμενος με τη νίκη 4-2 που οδήγησε τους Reds στις φάσεις των ομίλων του Champions League για αυτή τη σεζόν.

Ο Can σκόραρε ανάμεσα στο γκολ του Mohamed Salah, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με τρία γκολ πίσω εντός των πρώτων 21 λεπτών στο Anfield την Τετάρτη το βράδυ.

Και θα μπορούσε να είχε πάρει τη μπάλα του αγώνα στο σπίτι αν μια προσπάθεια ακριβώς πριν από το ημίχρονο δεν πήγαινε δίπλα από το δοκάρι.

Τελικά, όμως, το Νο.23 πανηγύρισε για μια συνολική νίκη 6-3 η οποία θα εξασφαλίσει ότι θα συναγωνιστεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κύριο διαγωνισμό κυπέλλου της Ευρώπης το 2017-18 - και δεν τον πειράζει καθόλου που δεν πέτυχε hat-trick.

Είπε στο Liverpoolfc.com: " Ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα και νομίζω ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που σκοράρω δύο γκολ στην καριέρα μου ... Νομίζω!

  "Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου.

  "Η μπάλα ήταν πολύ, πολύ κοντά [για να πάει μέσα και θα ήταν το τρίτο του] αλλά ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το παιχνίδι.

  "Θα ήταν ωραίο αν είχα σκοράρει το hat-trick, αλλά ίσως μια μέρα γίνει."










Η ομάδα του Jürgen Klopp ήταν απόλυτα ακαταμάχητη στην έναρξη των πρώτων 45 λεπτών, βάζοντας μια παράσταση που άξιζε περισσότερα από τα τρία γκολ που πέτυχαν οι Reds.

Ο Can περιέγραψε το να παίζει μαζί με τέτοιους ταλαντούχους επιθετικούς ως 'φανταστικό' αλλά λέει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν περιοχές όπου θα κοιτάξουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο.

  "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες, είναι απλά φανταστικό", πρόσθεσε.

  "Βλέπετε τον Sadio [Mane], τον Salah, τον [Roberto] Firmino, όλοι επιτίθενται, είναι φοβερό να παίξεις μαζί τους.

  "Θα μπορούσατε να δείτε ότι στα πρώτα 30 λεπτά, παίξαμε πραγματικά, πραγματικά καλά.

  "Αλλά, φυσικά, μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, δεν αμυνθήκαμε [καλά] και νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να βελτιώσουμε.

  "Αλλά όλοι είναι ευτυχείς που παίζουμε στο Champions League φέτος."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.