ΒREAKING #2: Ετοιμάζει πρόταση £120 εκατομμυρίων η Barcelona για Coutinho. FSG: "O παίχτης δεν πωλείται!"

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Με νέα πρόταση-μαμούθ επανέρχεται η Barcelona. FSG: "Χάνουν το χρόνο τους". 



Έχουμε νέα και από το άλλο μεταγραφικό μέτωπο, καθώς ο Paul Joyce μας ενημερώνει πως η Barcelona ετοιμάζει πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Philippe Coutinho, με τον Καταλανικό σύλλογο να θέλει να κάνει τον Βραζιλιάνο μάγο την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της!

Όπως μας ενημερώνει ο Βρετανός δημοσιογράφος, τον Coutinho θα τον ενδιέφερε μια μεταγραφή στη Βαρκελώνη, ωστόσο δε θέλει σε καμία περίπτωση να "ταράξει τα νερά" στο Anfield 4 χρόνια μετά την έλευσή του.

Η στάση της FSG παραμένει η ίδια: ο παίχτης δεν πωλείται. Το νέο 5ετες συμβόλαιο του Coutinho δίνει το πάνω χέρι στην ομάδα και τον Jurgen Klopp, ενώ η απουσία ρήτρας αποδέσμευσης παίζει καταλυτικό ρόλο.

Πρόταση ύψους 72 εκατομμυρίων λιρών είχε απορριφθεί 18 μέρες πριν, και καμία γραπτή πρόταση δεν έχει γίνει από τότε.

Οι επόμενες βδομάδες θα είναι καθοριστικές για την FSG, καθώς αν οι Αμερικάνοι ενδώσουν στα λεφτά της Barcelona θα προκληθούν έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με τον Paul Joyce, η Barcelona προσπαθεί να πείσει τον Coutinho να μετακομίσει στη Βαρκελώνη μέσω του Suarez, ωστόσο ο Ουρουγουανός με τη σειρά του δε θέλει να μπλεχθεί περισσότερο καθώς σέβεται τη Liverpool και τον τρόπο που ο σύλλογος συμπεριφέρθηκε σε αυτόν.

Τέλος, ο Klopp έχει ήδη ξεκαθαρίσει στον Coutinho πως δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί το τρέχον καλοκαίρι, μετά την πρώτη προσέγγιση της Barcelona.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.