TSG 1899 Hoffenheim 1 - 2 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: Έχουμε τριάδα που ξεχωρίζει!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Τη νίκη με 1-2 μέσα στο Wirsol Rhein-Neckar πέτυχε η Liverpool κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League!



Τεράστια νίκη για την ομάδα μας κόντρα στη Hoffenheim, που σε ένα ματς-απόλαυση για κάθε ποδοσφαιρόφιλο επικράτησε με 1-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Trent Alexander-Arnold με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 35' και ο Ηavard Nordveit με αυτογκόλ στο 72' μετά από σέντρα του Milner. Για τη Hoffenheim μείωσε ο Uth στο 87', μετά από εξαιρετική μπαλιά του Nordveit.

Βαθμολογίες παιχτών:



Simon Mignolet: Μετά το κακό ματς κόντρα στη Watford, o Mignolet ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Ψάρεψε πολύ ωραία το πέναλτι του Kramaric, είχε δύο σημαντικές αποκρούσεις, ήταν εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και άρχοντας στον αέρα. Καμία ευθύνη στο γκολ.

Βαθμολογία: 9/10



Trent Alexander-Arnold: Ο πιτσιρικάς που μας έχει τρελάνει! Πήρε την πρωτοβουλία, εκτέλεσε το φάουλ, έβαλε γκολ, είχε τις περισσότερες επαφές με την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, τις περισσότερες αναχαιτίσεις, ήταν συνεχώς κίνδυνος για την άμυνα της Hoffenheim, ωστόσο μας τα χάλασε λίγο στο 87'. Εκεί αδράνησε, σήκωσε το χέρι για offside και δεν ακολούθησε τη φάση και έχασε τον Uth. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την εξαιρετική του εμφάνιση.

Βαθμολογία: 8.5/10

Dejan Lovren: Συνεχίζει να προβληματίζει ο Κροάτης με την απόδοσή του. Υπέπεσε σε καθαρό πέναλτι και σε αρκετές φάσεις ήταν εκτός παιχνιδιού. Στα θετικά, οι καλές τοποθετήσεις του στα επιθετικά στημένα όπου είναι αξιοπερίεργο το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει ακόμα φέτος.

Βαθμολογία: 5/10

Joel Matip: Και ο Καμερουνέζος μακριά από τα ψηλά στάνταρ που μας είχε συνηθίσει πέρσι. Υποτονικός και αβέβαιος σε αρκετές περιπτώσεις.

Βαθμολογία: 6/10



Alberto Moreno: Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ισπανό όπου φαίνεται βελτιωμένος αλλά δεν ξεχνά τις παλιές του κακές συνήθειες. Κάποια αχρείαστα ανεβάσματα παραλίγο να στοιχίσουν, ενώ αμυντικά στο ένας με έναν φαίνεται πως έχει πρόβλημα.

Βαθμολογία: 6/10



Jordan Henderson: Και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό, αν και η ροή του παιχνιδιού με την κυριαρχία στην κατοχή της Hoffenheim δε βοήθησε ιδιαίτερα σε αυτό. Φάνηκε να είναι μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους, γι'αυτό και αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 5/10

Georginio Wijnaldum: Ξεχάσαμε ότι υπήρχε στο γήπεδο.

Βαθμολογία: 4.5/10

Εmre Can: Και πάλι ο καλύτερος από την τριάδα του κέντρου, χωρίς όμως να είναι τρομερός. Τα πολλά αβίαστα λάθη που κάνει επαναλήφθηκαν και στον χθεσινό αγώνα, ο δυναμισμός του όμως δίνει μια άλλη κατεύθυνση στην ομάδα.

Βαθμολογία: 6/10



Mohamed Salah: Αν είχε καλύτερα τελειώματα, θα είχε πολύ ψηλότερη βαθμολογία. Σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις έπρεπε να είχε τελειώσει καλύτερα τη φάση. Χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, αλλά και στην αμυντική λειτουργία. Πολύ καλός κατά τα άλλα.

Βαθμολογία: 6/10



Sadio Mane: Έκανε ό,τι ήθελε, ήταν χάρμα οφθαλμών. Αν είχε πετύχει και ένα γκολ, θα ήταν το απόλυτο 10! Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο, τα είδατε όλα και μόνοι σας. Ίσως ο πιο σημαντικός παίχτης της φετινής Liverpool.

Βαθμολογία: 9/10 (MOTM)



Roberto Firmino: Ο άνθρωπος για όλες τις δουλείες. Μεγάλο ρόλο στο 0-2 του "Milner", καθώς έβγαλε εξαιρετική πάσα, όπως τρομερή ήταν η ασσίστ του και στη φάση που αστόχησε ο Salah νωρίς στο ματς. Εξαιρετική τεχνική, φαίνεται αργός ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Έχασε βέβαια το άχαστο, οπότε θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους τιμωρία.

Βαθμολογία: 7.5/10

James Milner (στη θέση του Jordan Henderson στο 63'): Έδωσε την απαιτούμενη ενέργεια που δεν μπορούσε να δώσει ο Henderson. Από δικιά του σέντρα ήρθε το αυτογκόλ του Nordveit, θετική παρουσία.

Βαθμολογία: 7.5/10

Dominic Solanke (στη θέση του Roberto Firmino στο 84'): Επίσημο ντεμπούτο για το νεαρό Άγγλο που μας έδειξε ένα μικρό δείγμα του πλούσιου ταλέντου του σε μια φάση που κράτησε υπέροχα την μπάλα ψηλά στο γήπεδο.

Βαθμολογία: -

Marko Grujic (στη θέση του Sadio Mane στο 89'): Έδωσε τις απαραίτητες ανάσες στον Σενεγαλέζο κάνοντας Ευρωπαϊκό ντεμπούτο.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Καλύτερα από το ματς του Σαββάτου. Διάβασε σωστά την αμυντική τριάδα της Hoffenheim δίνοντας και πάλι εντολή στον Salah να παίζει πάνω στο όριο του offside. Σωστή αντικατάσταση του Henderson, καλύτερη αντιμετώπιση στα στημένα, χρειάζεται όμως καλύτερη αμυντική λειτουργία. Σε έναν αγώνα που πολλοί πίστευαν πως ο Nagelsmann θα του "πάρει την ταυτότητα", ο Klopp έδειξε πως "ο παλιός είναι αλλιώς".

Βαθμολογία: 7/10

Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.