Jurgen Klopp: «Ο Trent έδειξε...μπάλες!»


Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Γερμανία, με την Liverpool να φεύγει νικήτρια με 1-2 από την έδρα της Hoffenheim, ο Jurgen Klopp δήλωσε χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας.


Αποστολή νούμερο ένα εξετελέσθη και πλέον μόνο 90 λεπτά χωρίζουν την Liverpool από την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, με τον Γερμανό τεχνικό να είναι χαρούμενος για τη νίκη, καθώς και με την εμφάνιση και το εξαιρετικό γκολ του Arnold.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jurgen Klopp:

Για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Liverpool:
«Νομίζω ότι βοηθά όταν σκέφτεσαι ότι πριν από δυόμισι ώρες, αν κάποιος θα μου είχε πει ότι θα κερδίζαμε θα είχα πάρει κάθε αποτέλεσμα, ακόμα και ένα 7-8, έτσι χαίρομαι για το αποτέλεσμα, ναι, δεν είμαι ευχαριστημένος με το γκολ που δεχτήκαμε.
Νομίζω ότι άξιζαν το γκολ μέσα στα 90 λεπτά με την προσπάθειά τους, αλλά πίστευα επίσης ότι παίξαμε αμυντικά πολύ καλά επειδή ήταν το σχέδιο να τους αφήσουμε να παίξουν στους χώρους.
Έχουν συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που είναι πολύ καλό και πραγματικά δύσκολο για να αμυνθούμε, έτσι νομίζω ότι το κάναμε πολύ καλά κι ας μας προκάλεσαν πολλά προβλήματα με το παιχνίδι τους.

Είχαν τις στιγμές τους, ειδικά με διαγώνιες μπαλιές, όταν άλλαζαν λίγο το στυλ παιχνιδιού τους, παίζοντας από τις δύο πτέρυγες, μένοντας μόνοι με τον Trent και τον Alberto για να σεντράρουν.
Είδα το πέναλτι, νομίζω ότι ήταν οφσάιντ, λίγο αλλά αρκετό, ο Simon, μαζί με τον John Achterberg, έκαναν πολύ καλή δουλειά.
Ήταν μια αποφασιστική στιγμή,  μας έδωσε ώθηση και είναι ένα μικρό χτύπημα για την άλλη ομάδα.
Πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα, πραγματικά δείξαμε καλά κομμάτια, είχαμε καλές κεφαλιές που ήμασταν άτυχοι, ειδικά στο 47ο, ενώ ο Joel έπαιξε εξαιρετικά καλά.
Όλα καλά, μέχρι στιγμής, είμαστε στο ημίχρονο, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.»

Σχετικά με την εμπιστοσύνη που έδειξε  στον εαυτό του ο Alexander-Arnold εκτελώντας το φάουλ:
«Πρέπει να πω ότι για έναν 18χρονο που έχει την αυτοπεποίθηση να χτυπήσει ένα φάουλ σαν αυτό, είναι πολύ ενδιαφέρον,  έδειξε...μπάλες!
Ήταν ένας πολύ εντατικός αγώνας γι 'αυτόν, έχει ακόμα λίγα πράγματα να μάθει, αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και προτιμώ να έχω αυτό το 1-2 από το 0-1.»

Για τον λόγο που ο Trent ανέλαβε το φάουλ:
«Ήταν επειδή του είπα ότι πρέπει να το κάνει, δεν θέλω την πίστωση για το φάουλ επειδή μπορεί να εκτελέσει στημένες φάσεις καλύτερα από όσο θα μπορούσα ποτέ. Παρακολούθησα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της U23 και όταν ήταν εκεί έπαιρνε ήδη τα στημένα και τα γκολ είχαν παρόμοια διάσταση, ίσως το τοίχος να ήταν λίγο μικρότερο, αλλά είναι καλός σε αυτό και υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση μετά την προπόνηση πάντα μεταξύ του και του Ben Woodburn, και οι δύο είναι καλοί και βελτιώνονται σε αυτό.
Είναι προς τιμή του, ίσως σε αυτή την περίπτωση βοηθά όταν ο προπονητής λέει ότι ο Trent το παίρνει και κανένας άλλος, σε αυτή την περίπτωση, ο Alberto ήταν επίσης εκεί για να το εκτελέσει με το αριστερό πόδι.
Ίσως ήταν λίγο τυχερός, επειδή το τοίχος δεν πήδηξε, αλλά ήταν πολύ καλό φάουλ και πολύ σημαντικό για εμάς.

Το δεύτερο γκολ, από έναν μεγαλύτερο παίκτη δεν ήταν καθόλου άσχημο, ο Millie μπήκε και είχε μεγάλη επίπτωση στο παιχνίδι, τα πήγε εξαιρετικά και ήταν πολύ σημαντικός για εμάς σήμερα.
Ο Hendo είχε ένα μακρύ διάλειμμα τραυματισμού και μια πολύ έντονη προετοιμασία, γι 'αυτό ήμουν πολύ χαρούμενος που θα μπορούσα να τον βγάλω λίγα λεπτά νωρίτερα σήμερα και στη συνέχεια να βάλω τον Millie, που μας βοήθησε πολύ.»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.