Η West Brom σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του Mamadou Sakho



Η West Brom ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Mamadou Sakho, με ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ είναι προς πώληση, και έχει να παίξει με την φανέλα της Liverpool από τον Απρίλιο του 2016.

Έχοντας περάσει το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στην Crystal Palace, o 27χρονος είναι πίσω στο Melwood, αναρρώνοντας από έναν τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον Απρίλιο.

Αλλά παραμένει εκτός των πλάνων του Jurgen Klopp για την βασική ενδεκάδα, με την ομάδα να προσπαθεί να εξασφαλίσει 30 εκατομμύρια λίρες από την πώλησή του –  τη στιγμή που οι Baggies είναι η πιο πρόσφατη ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Τόσο η Southampton, όσο και η Napoli έχουν εκδηλώσει εξίσου ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως ο παίκτης θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στην Crystal Palace, παρά την επιμονή των «Αετών» πως το ποσό ήταν πολύ υψηλό.

Ο Sakho απέρριψε πρόταση δανεισμού από την West Brom τον περασμένο Αύγουστο, αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τον Tony Pulis από το να σκεφτεί να τον φέρει στο Hawthorns σε μια πιο μόνιμη βάση.

Η West Brom απέρριψε πρόταση 18 εκατομμυρίων λιρών από την Manchester City για τον σέντερ μπακ Jonny Evans, όμως ο Pulis παραδέχτηκε πως θα ήταν «τρελό» να απορρίψει μια μεγαλύτερη πρόταση από την ομάδα του Pep Guardiola.

Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.