Wijnaldum: ''Βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση''

Ο Georginio Wijnaldum δήλωσε περήφανος μετά από την εμφατική νίκη με 4-0 επί της Arsenal, ενώ αποκάλυψε και ότι πολλές από τις στιγμές που βγάζει η Liverpool στον αγωνιστικό χώρο, έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις. 

Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης



Ένας εκ των κορυφαίων ήταν ο ''Gini'' Wijnaldum στο χτεσινό ντέρμπι του Anfield. Ο Ολλανδός μέσος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ως τώρα, και μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για τη συνολική παρουσία των Reds.

''Ήταν μια φανταστική εμφάνιση από όλη την ομάδα. Γνωρίζαμε ότι θα τα καταφέρναμε αν ξεκινούσαμε καλά, όπως και με την Hoffenheim. Όλα πήγαν θαυμάσια στο παιχνίδι, πετύχαμε 4 γκολ, κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας, άρα πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι με τους εαυτούς μας.''

Η Liverpool πίεσε σε πολλές στιγμές στην Arsenal, χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες, με τον Wijnaldum να πιστεύει ότι όλα αυτά έγιναν χάρη στο πολύ καλό πλάνο που είχε η ομάδα μπαίνοντας στο ματς. 

''Από το ξεκίνημα του αγώνα ακολουθήσαμε το πλάνο μας και ήμασταν συγκεντρωμένοι.

''Ξέραμε σε ποια σημεία του γηπέδου θα δημιουργούσαμε φάσεις και τι έπρεπε να κάνουμε όταν αμυνόμαστε, για να τους αποτρέψουμε από το να δημιουργήσουν δικές τους ευκαιρίες.

''Ήμασταν αιχμηροί. Στο δεύτερο ημίχρονο δε ξεκινήσαμε καλά, αλλά σύντομα κυριαρχήσαμε και πάλι στο παιχνίδι.''


Ο Ολλανδός εξήγησε ότι το τρίτο γκολ της Liverpool, είναι δουλεμένο στην προπόνηση.

''Είναι ωραίο συναίσθημα όταν δουλεύουμε πράγματα στην προπόνηση που γίνονται στα παιχνίδια και πετυχαίνουμε γκολ, επειδή προπονείσαι όλη τη βδομάδα για τέρματα σαν αυτά που πετύχαμε. 

''Στο 3-0, ο Mo ήταν πολύ συγκεντρωμένος και ήξερε ότι αν παίρναμε τη μπάλα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρία στην αντεπίθεση. 

''Αυτά κάνουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε την άμυνα στις στημένες μπάλες και μετά αμέσως το πώς να δημιουργούμε ευκαιρίες από αυτές τις φάσεις, επειδή η άμυνα δεν είναι πολύ οργανωμένη σε αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις.''

Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.