Sadio Mane: ''Είμαστε σε καλό μομέντουμ"

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Οι παίκτες της Liverpool έχουν αυτοπεποίθηση μετά το 4/4 , που έκλεισε με την νίκη μέσα στο Anfield εναντίον της Arsenal με 4-0, σύμφωνα με τον Sadio Mane.

Η ισοπαλία στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα, εναντίον της Watford, ήταν το μόνο παιχνίδι που δεν κατάφεραν οι Κόκκινοι να κερδίσουν έως τώρα. 

Μετά το 3-3 στο Vicarage Road , ακολούθησε το 2/2 με την Hoffenheim που έδωσε το εισητήριο για τους ομίλους του UEFA Champions League και 2 back-to-back νίκες για το πρωτάθλημα, με την Crystal Palace (1-0) και Arsenal (4-0).

O Μane έπαιξε καθοριστικό ρόλο,μαζί με τους Roberto Firmino και Mohamed Salah στις νίκες 4-2 vs Hoffenheim και 4-0 εναντίον των Κανονιέρηδων.

Ο Σενεγαλέζος νιώθει πολύ όμορφα που αποτέλεσε μέρος της ''Τέλειας'' απόδοσης που δήλωσε ο Jurgen Klopp.

''Νομίζω παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης κάναμε πολλές ευκαιρίες και το ''κλειδί'' για αυτην την σπουδαία νίκη ήταν ότι σκοράραμε στις περισσότερες από αυτές", δήλωσε ο Mane στο liverpoolfc.com

"Ειλικρινά πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις γιατί αυτό φέρνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και έτσι νιώθουμε τώρα. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια."


O Mane μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι , με τον Daniel Sturridge να περνάει στη θέση του, έλαβε πολλά χειροκροτήματα από τους φιλάθλους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα,δήλωσε: "Δεν μπορώ να το περιγράψω", είπε αρχικά χαμογελώντας.

"Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια και σίγουρα δεν ξέρω την κατάλληλη αγγλική λέξη για το συναίσθημα αυτό, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικό και θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό.Ακόμη και στις κακές μου μέρες, θα είμαι στο γήπεδο μαζί με την ομάδα μου."

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ,σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του κόσμου,γι'αυτο πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτήν την ομάδα και για να κατακτήσουμε τρόπαια."

Ο Sadio Mane και πολλοί συμπαίκτες του θα εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους και θα επιστρέψουν στα καθήκοντα της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στις 9 Σεπτεμβρίου εναντίον της Manchester City.

"Είναι πολύ σημαντικό που πηγαίνουμε με αυτά τα αποτελέσματα να εκπροσωπήσουμε τις εθνικές μας χώρες",πρόσθεσε ο 25χρονος.

"Θα πάμε και θα αγωνιστούμε για τις χώρες μας, θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους και μετά θα επιστρέψουμε πίσω δυνατότεροι."


Πηγή: liverpoolfc.com

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.