Jurgen Klopp: '' Δέχτηκα πολλά συγχαρητήρια όταν ανακοινώσαμε τον Naby Keita! "


Το κινητό του Jurgen Klopp '' πήρε φωτιά '' από μηνύματα επιβράβευσης, όταν η Liverpool ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Naby Keita για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο κεντρικός της RB Leipzig θα γίνει παίκτης της Liverpool στις 1 Ιουλίου,2018.

Στην πρώτη συνέντευξη του Jurgen Klopp, μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Γερμανός εξέφρασε την ικανοποίησή του με την προοπτική να καλωσορίσει τον Keita σε ένα χρόνο.

" Έχω έρθει σε επικοινωνία με πολλά άτομα από την Bundesliga, όπως καταλαβαίνετε, και ποτέ δεν έχω πάρει τόσα πολλά "Συγχαρητήρια" από αυτά που έλαβα όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Naby."

" Ήταν ο παίκτης του πρωταθλήματος. Πέρσυ, μαζί με τον Thiago Alcantara, που έκανε πολύ καλή χρονιά με την Bayern, έκανε μία, πολύ υψηλής απόδοσης, χρονιά. "

" Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, κάνει εξαιρετικές χρονιές σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Είναι ακόμη πολύ μικρός σε ηλικία. Οπότε αυτό είναι ένα πολύ καλό γεγονός. "

" ΟΚ, πρέπει να περιμένουμε αλλά κάποιες φορές πρέπει να περιμένεις για κάτι πολύ καλό. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Όπως μπορέι να φανταστεί ο καθένας, θα μπορούσα να προτιμούσα μία άλλη περίπτωση, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Όλα καλά! "

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.