Klopp: Πρέπει να βελτιωθούμε

Ο Jürgen Klopp επέμεινε ότι η απόδοση της Liverpool εναντίον της Burnley άξιζε περισσότερα από μια ισοπαλία αλλά παραδέχεται ότι η πλευρά του πρέπει να βελτιωθεί μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Οι Reds είχαν 35 σουτ έναντι πέντε των αντιπάλων στο Anfield το Σάββατο, αλλά μπόρεσαν να βρουν μόνο ένα γκολ από τον Mohamed Salah μετά το γκολ του Scott Arfield.

Δείτε τι είχε να πει ο Γερμανός:

Για την ποσότητα των ευκαιριών που δημιούργησε η Liverpool...

Γι 'αυτό δεν είμαι ακόμα στην τέλεια διάθεση, θα έλεγα. Αισθάνεται περίεργο, αισθάνεται λανθασμένο, αλλά είναι ένα γεγονός - φέραμε ισοπαλία. Με πολλά μέρη του παιχνιδιού ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος. Κάναμε επτά αλλαγές αλλά εξακολουθούσε να μην αλλάζει κάτι, έμοιαζε με το σωστό ποδόσφαιρο - επιθετικό ποδόσφαιρο, κυρίαρχο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο με το πώς θα έπρεπε να είναι. Δημιουργήσαμε στιγμές. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σε κάθε κατάσταση μια τελική κατάσταση, αλλά το κάναμε αρκετά συχνά. Θα μπορούσε να είναι πιο συχνά, φυσικά, επειδή με μια καλύτερη απόφαση εδώ ή εκεί τότε θα είχαμε μερικά ακόμα. Αλλά ήταν το καλύτερο παιχνίδι εναντίον της Burnley από τότε που είμαι εδώ, προφανώς δεν είναι από άποψη αποτελέσματος, αλλά σίγουρα από άποψη απόδοσης.

[Ήμασταν] άτυχοι, θα έλεγα, μέσα και γύρω από την κατάσταση του πέναλτι. Για μένα, είναι, δεν μπορώ να το αλλάξω ακόμα και όταν είδα τις φωτογραφίες πίσω από το παιχνίδι. Είχαμε ακόμα την ευκαιρία να πετύχουμε γκολ, αλλά δυστυχώς χτυπήσαμε το δοκάρι. Προφανώς η τύχη δεν φορούσε πουκάμισο της Liverpool. Δεν θέλω να αγνοήσω ότι είχαν δύο κεφαλιές στο τέλος του παιχνιδιού - αυτό θα ήταν τυπικό λίγο για εμάς αν θα είχαν σημειώσει σε αυτές τις καταστάσεις. Ήταν μια πολύ πειθαρχημένη παράσταση του αντιπάλου, και επίσης πειθαρχημένη από την πλευρά μου. Αυτό το γκολ, εκεί πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο, να αλλάξουμε τη διάθεση από το να είμαστε επιθετικοί - και στη συνέχεια αυτή η μία κατάσταση, ένα μικρό μπλοκ εδώ και χάσαμε τον Arfield, ή τον ξεχάσαμε, και μπορεί να σκοράρει τότε. Έτσι δεν αισθανόμαστε καλά.

Για τον Philippe Coutinho...

Χρειάζεται ρυθμό. Δεν θέλαμε να τον αλλάξουμε, φαινόταν λίγο συγκεχυμένος όταν κάναμε τις αλλαγές επειδή τον ρώτησα και ήταν ok. Όταν έπιναν νερό σε μια μικρή διακοπή, είπε «Εντάξει, είναι μόνο κράμπες, αλλά ίσως καλύτερα να σταματήσω» και έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό.










Για το αν οι Reds έπρεπε να αντιμετωπίσουν καλύτερα το γκολ που δέχθηκε η ομάδα...

Ναί. Θα μπορούσε ο Trent να κερδίσει την πρώτη πρόκληση; Ναί. Στη συνέχεια, το μπλοκ στον Joel, είναι δύσκολο να γίνει καλύτερα επειδή ο αμυντικός δεν μπορεί να το κάνει ακριβώς το ίδιο, γιατί τότε είναι ένα φάουλ. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν ήδη στο κουτί αλλά σίγουρα γύρω από το κουτί. Το έκανε σε άλλες 500 καταστάσεις πολύ καλά. Ο Raggy ήταν εκεί για να προστατεύσει την κατάσταση, αλλά η μπάλα αναπήδησε προς λάθος κατεύθυνση, είναι δύσκολο να κρίνουμε. Ο Robbo ξέρει ότι θα μπορούσε να δει τον Arfield νωρίτερα. Ετσι είναι. Πηγαίνει ενδιάμεσα. ήταν μια μπαλιά που αναπηδούσε, είναι ταχύτεροι και είναι πιο συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις, το κάνουν πιο συχνά. Αυτό είναι για το οποίο εργάζονται. Έσπασε την μπάλα τέλεια, δεν ήταν καν ότι χρειαζόταν μερικές πινελιές. Ήταν ένα καλό γκολ, απολύτως, αλλά θα μπορούσαμε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα.

Για το αν τα τρία αποτελέσματα είναι από τις πιο απογοητευτικές του εβδομάδες από τότε που ήρθε στην ομάδα...

Από άποψη αποτελεσμάτων, έχετε δίκιο, αλλά ειλικρινά, ως άτομο δεν είμαι έτσι. Αν μπορώ να ξεπεράσω τις λίγες πραγματικά, κατά τη γνώμη μου, περισσότερο από άτυχες καταστάσεις σήμερα, τότε είναι δική μου δουλειά να δω την απόδοση - και αντιδράσαμε πραγματικά καλά. Γιατί αισθανόμαστε τόσο απογοητευμένοι ή απογοητευμένοι είναι επειδή όλοι βλέπουμε τι θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα. Επτά αλλαγές και παίζοντας αυτό το είδος ποδοσφαίρου - κανείς δεν πρέπει να το θεωρήσει δεδομένο, είναι αρκετά σπάνιο, γι 'αυτό είναι καλό. Προφανώς έχουμε ποιότητα και τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ποιότητα με συνέπεια, αυτό θα πρέπει να είναι το σχέδιο.

Έχουμε ακόμα χώρο για βελτίωση, κάτι που ήταν σαφές πριν από την σεζόν, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια μας μέχρι στιγμής, όταν σκεφτόμαστε την απόδοση. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα, οπότε έχουμε μια αρκετά καλή μορφή ή σχήμα. Δεν κερδίσαμε όλα αυτά και χάσαμε με ένα πραγματικά υψηλό σκορ, αλλά όλοι όσοι ήταν εκεί είδαν ότι ήταν ένα παράξενο παιχνίδι - δεν ήταν ότι θα παίζαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο σαν να φαντάζεσαι ότι κάποιος χάνει 5-0. Ναι, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά [υπάρχουν] πολλά πραγματικά θετικά πράγματα. Δυστυχώς, εξακολουθώ να μην αισθάνομαι καμία θετική στάση αυτή τη στιγμή, είμαι ακόμα στη διάθεση του 1-1, αλλά είναι εύκολο να δείτε όλα τα θετικά πράγματα από αύριο ξανά. Είναι εκεί. Τώρα πηγαίνουμε πάλι στο Leicester, στο Leicester και στη συνέχεια στη Μόσχα και στη συνέχεια στο Newcastle και αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σχήμα και να βελτιώσουμε τα άλλα πράγματα, πιστεύω ότι όλοι έχουν δει ότι μπορούμε να είμαστε πραγματικά ισχυροί. Πρέπει να είμαστε ισχυροί, το ξέρω αυτό, αλλά πραγματικά μπορούμε να είμαστε ισχυροί.

Για το αν αποτελέσματα όπως αυτό της Man City απέναντι στη Watford, μεγάλωσαν την απογοήτευσή του...

Όχι, πώς μπορώ να συγκρίνω; Προφανώς πήραν μεγάλη εμπιστοσύνη από το παιχνίδι μας, δυστυχώς για εμάς, αλλά έτσι είναι. Εμείς και όλες οι άλλες ομάδες θα έχουμε στιγμές της σεζόν όταν είναι λίγο πιο δύσκολο να περάσουμε. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε με άλλες ομάδες. Καταλαβαίνω και γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους ίσως πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό, αλλά έχουμε τον δρόμο μας και δεν είναι ο χειρότερος.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.