Αντιπρόεδρος Monaco: "Το καλοκαίρι μάλλον θα φύγει ο Lemar"

Ο αντιπρόεδρος της Monaco άφησε ανοιχτή την πόρτα της πιθανής μεταγραφής του Lemar το καλοκαίρι.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, και με την υποθεση Coutinho να έχει πάρει φωτιά, εμφανίστηκαν από το πουθενά τίτλοι περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Thomas Lemar, της Monaco. Ωστόσο αυτή που βρέθηκε μια ανάσα από την υπογραφή του Γάλλου ήταν η Arsenal που τελικά δεν πρόλαβε το deadline, ενώ την ίδια ώρα οι Reds είχαν ιατρική ομάδα στο πόδι, να περιμένει εντολή πτήσης προς το Παρίσι για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις του παίκτη. 

Σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Vadim Vasilyev, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινε σε εμάς. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Thomas Lemar, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα".

"Οπωσδήποτε το επόμενο καλοκαίρι η περίπτωση του θα είναι αξιοπρόσεκτη, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν υπάρχουν γκαραντί καταστάσεις. Είχαμε κάποιους παίκτες που ήταν να φύγουν αλλά τελικά έμειναν για χ, y λόγους".


"Νομίζω πως είναι δίκαιο να πω πως για τον Thomas, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει το καλοκαίρι".


"Υπάρχει και ο Ιανουάριος, αλλά αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε, σίγουρα δεν είναι στα πλάνα μας. Ο Γενάρης δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην ομάδα".
Share on Google Plus

About LiverpoolFansGr team

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.