Coutinho: '' Πολύ καλή δουλειά, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι! "


Η Liverpool μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την νίκη κόντρα στην Maribor με 0-7 - αλλά ο Philippe Coutinho νιώθει ότι αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να αποτελέσει την βάση για ερχόμενες επιτυχίες.

Η ομάδα του Jurgen Klopp πήρε μία πολύ όμορφη και άνετη νίκη, η οποία μάλιστα αποτελεί και νέο ρεκόρ τερμάτων σε εκτός έδρας αναμέτρηση του συλλόγου.

Ο Coutinho σκόραρε και χθες, συγκεκριμένα το δεύτερο τέρμα της βραδιάς και με αυτόν τον τρόπο έγινε ο πρώτος παίκτης της Liverpool, μετά τον Steven Gerrard (Μάρτιος 2014), που σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Βραζιλιάνος, μετά το παιχνίδι, δήλωσε: " H oμάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό."

" Είχε πολύ καιρό, να πάρουμε μία τόσο καλή (άνετη) νίκη. Δημιουργούμε ευκαιρίες χωρίς να τις μετατρέπουμε σε τέρματα. Στα του παιχνιδιού, όλα κύλισαν όπως θέλαμε και κάναμε πολύ καλή δουλειά. "

" Πρέπεια να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και τις σκληρές προπονήσεις ώστε να συνεχίσουμε σε αυτή την απόδοση. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με αυτούς (Maribor) στο σπίτι μας, ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ελπίζουμε να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι."

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.