Salah: "Η τύχη μας στο σκοράρισμα..άλλαξε!"


Ο Mohamed Salah νιώθει ότι το κλειδί της ηχηρής νίκης της Liverpool κόντρα στην Maribor ήταν η αλλαγή της τύχης στα τελειώματα της ομάδας.

Οι Reds ταξίδεψαν στην Slovenia για το τρίτο παιχνίδι του E γκρουπ, έχοντας 1 νίκη 2 ήττες και 5 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια. Η αιτία όλων των προηγούμενων αποτελεσμάτων ήταν οι πολλες χαμένες ευκαιρίες που σπαταλούσαν οι ποδοσφαιριστές του Jurgen Klopp.

Παρόλα αυτά, η εικόνα της Liverpool στο βράδυ της Τρίτης ήταν τελείως διαφορετική. Με 3 τέρματα της επιθετικής τριπλέτας ( Firmino, Coutinho, Salah) στα πρώτα 20 λεπτά, δεν έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει κάτι.

Ο Salah, μετά την αναμέτρηση, δήλωσε: " Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και τα πήγαμε πολύ καλά. Είναι σημαντικό για εμάς ένα τέτοιο αποτέλεσμα και πρέπει να προχωρήσουμε νικώντας και τα επόμενα παιχνίδια" 

" Είχαμε κακή τύχη (στα τελευταία παιχνίδια). Χάναμε πολλές ευκαιρίες, αν είδατε αυτά τα παιχνίδια θα γνωρίζετε ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες χάναμε και είχαμε κακή τύχη."

" Οπότε τώρα, νομίζω ότι όλοι έχουμε αισιοδοξία για τα ερχόμενα αποτελέσματα, οπότε είμαστε σε καλή θέση και είμαι βέβαιος ότι και τα επόμενα παιχνίδια θα είναι το ίδιο καλά για εμάς."

Ο Αιγύπτιος, σε σαρκαστική διάθεση, αναφέρθηκε για το τέταρτο τέρμα της Liverpool και αν έπρεπε να χρεωθεί σε αυτόν ή στον Roberto Firmino.

"Δεν ξέρω, θα δούμε τώρα. Πανηγύρισα και το έδωσαν σε εμένα, αλλά πραγματικά δεν αλλάζει τίποτα. Η ομάδα τα πήγε καλά, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και αυτό είναι που μετράει μόνο. "

"Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό - 7 τέρματα ή 8 (έχει πετύχει από την στιγμή που ήρθε στην Liverpool) δεν αλλάζει κάτι, αυτό που μετράει περισσότερο είναι να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε τώρα στα αποτελέσματα μας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα."

"Δεν έχουμε νικήσει για δύο,τρία παιχνίδια, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια."

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.