Emre Can: "Αν σκοράραμε τις ευκαιρίες που είχαμε,κανείς δεν θα μιλούσε για την αμυντική λειτουργία!"



Ο Εmre Can πιστεύει ότι η έλλειψη της επιθετικής αποτελεσματικότητας είναι η αιτία της αμφισβητούμενης εικόνας που έχει παρουσιάσει η Liverpool έως τώρα και όχι η αμυντική της λειτουργία.

''Διάβασα κάπου ένα στατιστικό που έδειχνε ότι είχαμε 120 σουτ σε 7 αγώνες και σκοράραμε μόνο 6 φορές. Αυτό από μόνο του, λέει αρκετά"

"Είναι γεγονός ότι η αμυντική μας λειτουργία δεν είναι και τόσο αποτελεσματική τελευταία και έχουμε δεχτεί αρκετά τέρματα. Αλλά ακόμη πιστεύω ότι αν είχαμε σκοράρει όλες τις ευκαιρίες που είχαμε κάνει σε αυτά τα παιχνίδια, κανείς δεν θα μιλούσε τώρα για την άμυνα."

"Ο ίδιος ο προπονητής μας, είπε ότι δεν παίξαμε άσχημα. Κυριαρχήσαμε σχεδόν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και ήμασταν ανώτεροι. Ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη τύχη παραπάνω για να επιστρέψουμε στις νίκες."

Παρά το ξεκίνημα που έκανε η Liverpool και τα όσα ακούγονται, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής τονίζει ότι η πίστη της ομάδας στον προπονητή της είναι ακλόνιστη και δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Κανείς στην ομάδα δεν αμφισβητεί τον προπονητή μας!"

"Ο Jurgen Klopp είναι ένας κορυφαίος προπονητής. Σαν ομάδα, όλοι θέλουμε να δουλεύουμε υπό τις οδηγίες του. Όλοι μπορούν να διακρίνουν τα βήματα που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ακολουθώντας το πλάνο του." 

Eπιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolecho.com.uk
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.