Νέα συμβόλαια σε Firmino και Woodburn!



Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Προτεραιότητα στη Liverpool είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Roberto Firmino και Ben Woodburn, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Ο νεαρός Ουαλός ετοιμάζεται να επιβραβευθεί για την τεράστια βελτίωση και εξέλιξή του με συμβόλαιο μακράς διάρκειας και υψηλότερων αποδοχών από τον σύλλογο. Έχοντας ήδη 10 συμμετοχές μετά την έλευση του Jurgen Klopp, ο μικρός έχει ακόμη πάρα πολλά να προσφέρει και στην διοίκηση θέλουν να εξασφαλίσουν πως το μέλλον του είναι στην ομάδα.

Παράλληλα, θα γίνει πρόταση και στον Βραζιλιάνο επιθετικό, του οποίου το παρόν συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ο Firmino έχει ήδη συμπληρώσει 101 συμμετοχές με τους Κόκκινους συνοδευόμενες από 27 γκολ, μετά τον ερχομό του από την Hoffenheim.

Όπως είναι φανερό, ο Klopp λογίζει τον Firmino ως έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας και θέλει να φροντίζει τη διατήρηση των υπηρεσιών του και για τα επόμενα χρόνια.

Στον πάγο βρίσκεται ακόμη ωστόσο η περίπτωση του Emre Can. Οι συζητήσεις έχουν παγώσει για την ώρα με τον Γερμανό, του οποίου οι ατζέντηδες επιθυμούν να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας και μάλιστα να προστεθεί και ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο.

Το παρόν συμβόλαιο όπως είναι γνωστό, λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πλέον, ο Can να χαθεί χωρίς να μπει ούτε λίρα στα ταμεία της ομάδας, με την Juventus να έχει κάνει εμφανή την επιθυμία της να τον αποκτήσει.

Η Liverpool αρνείται να φτάσει στα νούμερα που επιθυμούν οι άνθρωποι του Can, ωστόσο o Jurgen Klopp πιστεύει πως θα βρεθεί η χρυσή τομή εν τέλει.

Τον Αύγουστο είχε δηλώσει επί του θέματος: "Αν πιστεύω πως είναι ωραίο που δεν το είχαμε φροντίσει ως τώρα; Φυσικά και όχι. Αλλά όλα είναι καλά προς το παρόν και έτσι πρέπει να το πάρουμε."

"Είναι ξεκάθαρο πως τον θέλουμε και πως θέλει να παραμείνει, όμως έχει να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες. Δεν είναι η τέλεια κατάσταση, αλλά παραμένω θετικός πως θα βρεθεί η κατάλληλη λύση και για τις δυο πλευρές."


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.