Ο Ben Woodburn μοιάζει με ένα νεαρό Gareth Bale, σύμφωνα με τον David Edwards!

Η Ουαλία παίζει εναντίον της Γεωργίας σήμερα το βράδυ χωρίς τον τραυματία Bale, και ο μέσος της Reading πιστεύει πως ο Woodburn θα πρωταγωνιστήσει.

Γράφει ο Δημήτρης Κουϊμτσίδης



"Έχω δει πολλές φορές τον Ben να παίζει και μου θυμίζει τον Gareth όταν ήταν νεότερος", δήλωσε ο Edwards.

"Και αν δείτε πως ήταν ο Gareth στο Ευρωπαϊκό, όσο μεγαλύτερη η σκηνή, τόσο καλύτερα παίζει. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό όταν τους παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος".

Η Ουαλία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρέπει να κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια της για να προκριθεί.

"Από ό,τι έχω δει, είμαι σίγουρος ότι ο Ben μοιάζει πολύ στον Gareth και θα απολαύσει την ευκαιρία του να δείξει σε όλους την πραγματική αξία του".

Η Ουαλία δεν έχει κερδίσει αγώνα χωρίς τον Bale από το 2013 και μετά και με τον μέσο της Real Madrid να χάνει και το τελευταίο ματς των προκριματικών εναντίον της Ιρλανδίας τη Δευτέρα, ο Edwards πιστεύει ότι η υπόλοιπη ομάδα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της κατά την διάρκεια της απουσίας του.

"Δεν νομίζω ότι κάποιος παίκτης μπορεί να δώσει περισσότερα στο γήπεδο αλλά ίσως χρειαστεί να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες", πρόσθεσε ο Edwards.


"Ο Gareth έχει αυτή την ικανότητα να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του, με μια στιγμή μαγείας, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να το κάνουν, όπως ο Aaron (Ramsey), ο οποίος προφανώς το έκανε εναντίον της Σερβίας".
Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.