Ο Mats Hummels πιστεύει πως ο Klopp είναι ο σωστός άνθρωπος για τη Liverpool!

Ο Mats Hummels είναι σίγουρος πως ο Jurgen Klopp έχει αυτό που χρειάζεται για να οδηγήσει τη Liverpool στις επιτυχίες.

Γράφει ο Δημήτρης Κουϊμτσίδης



Μετά την ισοπαλία εναντίον της Watford στην πρεμιέρα της σεζόν, η Liverpool έκανε ένα σερί τεσσάρων νικών, το οποίο τελείωσε με την νίκη επί της Arsenal με 4-0 στα τέλη Αυγούστου.

Από τότε, όμως, οι Κόκκινοι έχουν κερδίσει μόνο έναν από τους επτά τελευταίους αγώνες τους σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τους έχει αφήσει 7 βαθμούς πίσω από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ στην κορυφή της Premier League.

Παρόλα αυτά, ο Hummels, ο οποίος πέρασε 7 χρόνια μαζί με τον Klopp στη Dortmund, είναι σίγουρος ότι ο πρώην προπονητής του θα καλυτερέψει τα πράγματα στο Anfield.

"Είμαι πολύ κοντά Jurgen Klopp, λόγω των 7 ετών που περάσαμε μαζί στη Borussia Dortmund", δήλωσε στο Sky Sports News.

"Ήμουν πραγματικά χαρούμενος που είχε ένα καλό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν, αλλά τώρα φαίνεται λίγο δύσκολο γι' αυτόν και την ομάδα.”

"Αλλά αυτός και η ομάδα θα βγουν από αυτή την κατάσταση, δεν τα πάνε και τόσο άσχημα αλλά ούτε και τόσο καλά όσο θα ήθελαν."


Ο Klopp έχει συνδεθεί με την θέση του προπονητή στο Allianz Arena, αλλά ο Hummels, παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε η γνώμη του για τον διάδοχο του Ancelotti, επιμένει ότι δεν έχει ιδέα για τον αντικαταστάτη (ο οποίος τελικα είναι ο Heynckes, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί όταν ο Hummels έδωσε αυτή τη συνέντευξη).
Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.