Neil Critchley: " Ο Jurgen μας ζήτησε να βοηθήσουμε τον Grujic στην εξέλιξή του - είναι η δουλειά μας!! "

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος

Ο Jurgen Klopp έχει ανοίξει τον δρόμο στον Marko Grujic στο να γίνει τακτικός παίκτης της πρώτης ομάδας και ο Neil Critchley είναι έτοιμος να βοηθήσει τον κεντρικό να πετύχει τον στόχο αυτό μέσω της U23s.

O 21 ετών μέσος έχει αγωνιστεί σε τρία εκ των έξω αγώνων της Premier League 2 μέχρι στιγμής και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο προσωπικό.

Αυτός ήταν και ο στόχος, όταν ο Jurgen Klopp αναφέρθηκε στην αξία να δωθεί αρκετός χρόνος στον Grujic κατά την συνομιλία του με τον Critchley.

"Πριν από δύο εβδομάδες, είχαμε ένα παιχνίδι στο Melwood και ο Jurgen μου είπε ότι ο Marko έχει κάνει μεγάλα βήματα, τα οποία ίσως να μην μπορούν να φανούν αυτή τη στιγμή και γι'αυτό τον λόγο ήθελε τον Marko να παίξει με την U23s, κάτι που θα φέρει την ευκαιρία και θα ξεκινήσει το σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξής του", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της U23s.

"Πρέπει να πω, στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Marko μαζί μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Μπορείς να δεις ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σε αυτόν είναι ότι είναι ταπεινός άνθρωπος."

"Σε ακούει και σε ρωτάει πράγματα. Έχει πολύ καλή συμπεριφορά και είναι ένα πολύ καλό παιδί να δουλέψεις μαζί του, και αν μπορούμε να τον βοηθήσουμε να φτάσει πιο κοντά στην πρώτη ομάδα τότε αυτή θα είναι η δουλειά μας!"

"Λόγω του ύψους του, είναι ένα μεγάλο παιδί, που τον κοιτάς εντυπωσιασμένος και λες είναι ένας άντρας, αλλά ξεχνάς ότι είναι πολύ νέος σε ηλικία ακόμη."

"Χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση και αν εμείς μπορούμε να τον βοηθησουμε με οποιονδήποτε τρόπο,επειδή έχει παίξει και αγώνες με την πρώτη ομάδα, τότε τέλεια!"

"Όπως δήλωσε και ο Jurgen Klopp μερικές φορές η ανάπτυξη μπορεί να πάει λίγο πιο κάτω από το ραντάρ. Θα το δει αυτό επειδή δουλέυει πολύ σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις."

"Μερικές φορές μπορεί να μην είναι τόσο ορατό για τους οπαδούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Marko στο μέλλον θα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής για αυτόν τον σύλλογο!"

Πηγή: liverpoolfc.com

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.