Emre Can: ''Δεν έχω δει πιο ταλαντόυχο παίκτη από τον Coutinho"

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Ο Emre Can επέλεξε την ''ULTIMATE XI", που αποτελείται από τωρινούς και πρώην συμπαίκτες του και όχι μόνο, αλλά κανείς τους δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Philippe Coutinho,όπως δήλωσε.

Εξηγώντας τους λόγους για τον επιλογή του Coutinho, δήλωσε ότι ο βραζιλιάνος διαθέτει ικανότητες και τεχνική που δεν έχει δει σε κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή.

"Δεν έχω δει κάποιον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, όπως αυτόν, έχει όλο το πακέτο" 

"Με την μπάλα στα πόδια του είναι καταπληκτικός. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Μπορεί να σκοράρει, έχει πολύ καλό σουτ. Μπορεί, εν ολίγοις, να κάνει τα πάντα με την μπάλα στα πόδια του."

Στην ενδεκάδα του φυσικά έβαλε τον Lionel Messi και τον Cristiano Ronaldo, και φυσικά ένα άλλο γνώριμο πρόσωπο της Liverpool χωρίς δεύτερη σκέψη: τον Steven Gerrard.

" Όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι, καθώς και πόσο καλός ήταν. Ήμουν τυχερός που έπαιζα στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια ομάδα μαζί του"

"Έξω από το γήπεδο, τα λόγια μου είναι το ίδιο καλά. Είναι και ήταν ένας αρχηγός. Με βοήθησε πολύ όταν ήρθα στην Liverpool και βοηθάει γενικά βοηθάει όλα τα νέα πρόσωποα που έρχονται εδώ."

Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.