Ο Salah την έστειλε στο Μουντιάλ!


Συγκλονιστικές στιγμές ζει η Αίγυπτος, καθώς εδώ και λίγα λεπτά πανηγυρίζει την πρόκριση της στο Μουντιάλ, με μεγάλο ήρωα τον Mohamed Salah!


Ήρωας μιας ολόκληρης χώρας είναι ο Mohamed Salah, o οποίος έστειλε την Αίγυπτο στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου μετά από ένα συγκλονιστικό ματς!

Η Αίγυπτος μπήκε στην προτελευταία αγωνιστική του ομίλου με 9 βαθμούς βρισκόμενη στην πρώτη θέση, την στιγμή που η Ουγκάντα ακολουθούσε με 8, με την ομάδα του Salah να φιλοξενεί το τελευταίο Κονγκό και να θέλει τους τρεις βαθμούς για να προκριθεί στο Μουντιάλ.

Ο ποδοσφαιριστής της Liverpool άνοιξε το σκορ στο 63', όμως μόλις δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90', "πάγωσε" όλο το γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν.

Η Αίγυπτος όμως κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Salah ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έστειλε την χώρα του στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1990!

Μεγάλες στιγμές για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας και όλοι ευχόμαστε να γυρίσει ακόμα περισσότερο ανεβασμένος για το ντέρμπι με την Manchester United!

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.