Ο Steven Gerrard πιστεύει πως η Liverpool δεν πρέπει να πανικοβληθεί παρά τα πρόσφατα αποτελέσματα!

Η Liverpool έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και είναι στην 7η θέση της Premier League, 7 βαθμούς πίσω από τις δύο ομάδες του Mάντσεστερ.

Γράφει ο Δημήτρης Κουϊμτσίδης



Η ομάδα του Jurgen Klopp έχει αποτύχει να κρατήσει το 0 στην άμυνα μετά τη νίκη με 4-0 επί της Arsenal στις 27 Αυγούστου, αλλά ο Gerrard πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να δεχτεί κριτική παρά το ξεκίνημα της στη σεζόν.

"Έχουν παιχτεί μόλις επτά παιχνίδια σε μια σεζόν της Premier League - δεν υπάρχει λόγος για πανικό", δήλωσε ο Gerrard στο liverpoolfc.com.

"Έχουμε έναν υπέροχο προπονητή και προπονητικό τιμ που φροντίζει αυτούς τους παίκτες."

"Νομίζω ότι όλα είναι εντάξει. Δεν είμαι κάποιος που θα ασκήσει κριτική μετά από επτά παιχνίδια".

Μετά το διάλειμμα για τις εθνικές, η Liverpool φιλοξενεί τη Μanchester United στο Anfield, με ήττα βέβαια να προσθέτει περαιτέρω πίεση στην ομάδα του Klopp.

Ωστόσο, ο Gerrard επιμένει ότι η ομάδα θα πρέπει να κριθεί αργότερα στην σεζόν και έχει κάθε εμπιστοσύνη πως η Liverpool θα έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

"Εγώ έκρινα τον εαυτό μου και την ομάδα μου μετά από τουλάχιστον 10 ή 15 παιχνίδια στην σεζόν, οπότε ας δούμε πού είμαστε τότε", πρόσθεσε.

"Έχω κάθε εμπιστοσύνη ότι θα είμαστε στην πρώτη τετράδα και όλα θα είναι λίγο πιο ευτυχισμένα από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή."


"Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να μείνει ενωμένη και να δει πού βρίσκονται σε τέσσερις ή πέντε αγώνες".
Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.