Wijnaldum: Απογοήτευση και ατυχία!

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Ο Georginio Wijnaldum ένιωθε ότι η Liverpool άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία 1-1 με την Newcastle United αλλά αποδέκτηκε ότι είναι στο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση.

'' Δεν σκοράραμε τις φάσεις που είχαμε και αυτό φέρνει απογοήτευση, γιατί νομίζω αξίζαμε την νίκη."

" Δώσαμε 2 ευκαιρίες στον αντίπαλο. Η μία ήταν το τέρμα που πέτυχαν και η άλλη στο δεύτερο ημίχρονο μία στημένη φάση. Εμείς είχαμε καθαρές φάσεις για γκολ, καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς δεν το πετύχαμε."

" Σε αυτό το σημείο, είμαστε πολύ άτυχοι. Αλλά αν είχαμε σκοράρει τις ευκαιρίες που κάναμε, θα κερδίζαμε το χθεσινό παιχνίδι και στο τέλος κανείς δεν θα μιλούσε για αυτό το πράγμα ξανά."

" Τώρα, επειδή δεν σκοράραμε τις ευκαιρίες που είχαμε και δεχτήκαμε και ένα τέρμα σε ένα σημείο που δεν είμαστε αρκετά συγκεντωμένοι, όλοι θα μιλούν για το τέρμα που αυτοί πέτυχαν."

Tέλος, τον ρώτησαν για το πως θα βελτιωθεί η επιθετική αποτελεσματικότητα και ο Ολλανδός απάντησε: '' Είναι δύσκολο να πω. Οι ποδοσφαριστές δεν αστοχούν επίτηδες. Όλοι προσπαθούν να πετύχουν ένα τέρμα."

"Αλλά αυτή τη στιγμή, εμείς δεν είμαστε τυχεροί στα τελειώματά μας. Πρώτα απ'όλα, είναι καλό που μπορόυμε και δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να κάνουμε και το επόμενο βήμα και να τις μετατρέπουμε σε τέρματα."

Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.