Mignolet: "Θα είμαστε έτοιμοι για την United"

O Simon Mignolet είναι πεπεισμένος ότι η Liverpool μπορεί να ξεκινήσει να μετατρέπει τις εμφανίσεις της σε αποτελέσματα ξανά, όταν η Manchester United έρθει στο Anfield μετά την διακοπή για των Εθνικών Ομάδων.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης


Oι Reds έφυγαν με τον ένα βαθμό από την έδρα της Newcastle την Κυριακή, επεκτείνοντας το σερί που δεν αντικατοπτρίζει την κυριαρχία της ομάδας στους αγώνες.

Ο Philippe Coutinho έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο St. James' Park με ένα τελείωμα ακριβείας έξω από την περιοχή, αλλά η τύχη χαμογέλασε στον Joselu ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια.

Η Liverpool απέτυχε να διασπάσει για δεύτερη φορά την άμυνα των γηπεδούχων και έφυγε από το Tyneside απογοητευμένη, αλλά αυτό το συναίσθημα θα μεταφραστεί σε αποφασιστικότητα κόντρα στην United.

"Αν φύγεις με το 1-1, αυτό είναι προφανώς απογοητευτικό. Αρχίζει να κοιτάς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα," είπε ο Mignolet.

"Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε και πρέπει να το αποδεχτούμε.

"Είναι απογοητευτικό και ενοχλητικό αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να σηκώσουμε τα κεφάλια μας και να σιγουρέψουμε ότι μετά την διακοπή που παίζουμε κόντρα στην Manchester United, το οποίο είναι μεγάλο παιχνίδι, θα γυρίσουν τα πράγματα υπέρ μας.

"Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είναι αφοσιωμένοι στα εθνικά τους καθήκοντα, αλλά όταν γυρίσουν έχουν να κοιτάξουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό."

Η ισοφάριση της Newcastle ήταν η επιτομή της έλλειψης τύχης της Liverpool.

"O Μatip προσπάθησε να την κερδίσει και έκανε μια καλή διεκδίκηση. Μερικές φορές χρειάζεται να έχεις και λίγη τύχη."

Oι Reds ήταν ένοχοι και για την σπατάλη ευκαιριών στην άλλη πλευρά και ο Mignolet τόνισε ότι πρέπει να προκαλέσουν την ίδια τους την τύχη για να γυρίσουν τα αποτελέσματα υπέρ τους.

"Αυτά τα πράγματα μπορούν να πάνε και εναντίον σου. Όταν δημιουργούμε ευκαιρίες, η μπάλα ποτέ δεν πέφτει μπροστά μας.

"Αλλά πρέπει να πολεμήσουμε μέσω αυτών των στιγμών και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Κάποια στιγμή αυτές οι μπάλες θα μας κάνουν το χατίρι και μπορεί να πετύχουμε πολλά γκολ. Αλλά αυτή τη στιγμή, είναι όπως είναι.

"Δεν είναι ότι δεν παίζουμε καλά. Πιστεύω ότι ακόμα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί."
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.