BREAKING: Δανεικός ο Marko Grujic!


Όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Zoran Stojadinovic, o Σέρβος μέσος την περίοδο του Ιανουαρίου θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του!

Με δηλώσεις του, ο Stojadinovic, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του θα παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο και ζήτησε να γίνει σε σύλλογο της Αγγλίας, ώστε ο Grujic να μην έχει την ίδια κατάληξη με τον Lazar Markovic.

O Grujic τη φετινή σεζόν έχει πάρει ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα ένας δανεισμός να είναι η ιδανική λύση για τον ποδοσφαιριστή, με την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να είναι εξαιρετικά καλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Zoran Stojadinovic:

''O Grujic πρέπει να δοθεί δανεικός σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται, αυτή η ομάδα θα είναι από την Αγγλία για να μην κάνουμε το ίδιο λάθος όπως ο Lazar Markovic.
Εάν ο Lazar ήταν πελάτης μου, δεν θα του έλεγα ποτέ να φύγει από την Αγγλία.''

''Επιστρέφοντας στον Grujic, του έχουν μεγάλη εκτίμηση στην Liverpool και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έφυγε το καλοκαίρι, δεν ήθελαν να τον αφήσουν να φύγει.
Όμως, χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής και γι 'αυτό μια κίνηση δανεισμού τον Ιανουάριο θα ήταν η καλύτερη λύση για εκείνον.''

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.