Coutinho: Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τον Klopp να διαλέξει την ομάδα!


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Η πολύ καλή απόδοση των καλοκαιρινών μεταγραφών σε συνδυασμό με ορισμένες επιστροφές τραυματιών στις προπονήσεις, έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή του Jurgen Klopp σύμφωνα με τον Philippe Coutinho.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε προσοδοφόρα την κατάσταση αυτή, καθώς ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικερδής για την ομάδα.

Έχοντας αντιμετωπίσει ήδη τις Southampton και Sevilla τις τελευταίες 7 ημέρες, η Liverpool ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Chelsea στο Anfield για το 11ο παιχνίδι της τις τελευταίες 38 ημέρες.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Klopp εκτός από τα νέα αποκτήματα Salah, Oxlade-Chamberlain, Solanke και Robertson, θα έχει έτοιμους και του Philippe Coutinho, Adam Lallana, Sadio Mane και Jordan Henderson που όλοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ο κόουτς θα έχει κάποιες δύσκολες αποφάσεις να πάρει σχετικά με το ποιους να ξεκινήσει στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου:

"Νομίζω πως είμαστε μια πολύ συγκεντρωμένη ομάδα. Έχουμε πολλούς παίκτες που τώρα επιστρέφουν από τραυματισμό."

"Είναι μια περίοδος με πολλούς μαζεμένους αγώνες και είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι γιατί υπάρχουν πολλά μεγάλα παιχνίδια."

"Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τον προπονητή να επιλέξει την βασική ενδεκάδα, γιατί βλέπετε και στις προπονήσεις ότι διαθέτουμε μεγάλη ποιότητα και όλοι δίνουν το 100%."

"Επομένως, αυτό βοηθάει την ομάδα να μένει δυνατή και επιστρέφουν και παίκτες από τραυματισμούς, όπως ο Adam μεταξύ άλλων."

"Σε τελική ανάλυση είναι πολύ καλά νέα για την ομάδα και πολύ σημαντικό το να είναι όλοι υγιείς."

Η Liverpool ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Chelsea, μη έχοντας σταθερή απόδοση στα φετινά ντέρμπι όπως πέρσι.

Την περασμένη σεζόν, οι Reds κατάφεραν να μείνουν αήττητοι σε 10 συνολικά ντέρμπι στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος έχουν ήδη δυο άσχημες ήττες από Manchester City και Tottenham.

O Coutinho περιμένει σήμερα την Liverpool να εκμεταλλευτεί το βαρύ της χαρτί στο σημερινό παιχνίδι, που είναι το Anfield, ώστε να πάρει τελικά τη νίκη:

"Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε εντός μπροστά στους οπαδούς μας. Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς, πολύ σημαντικό, και πιστεύω πως είναι παιχνίδι-κλειδί για εμάς, καθώς είναι μια από τις ομάδες που παλεύει για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας."

"Φυσικά και θέλουμε όλοι να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια μπροστά στο κοινό μας, αλλά στο γήπεδο όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουν το καλύτερό τους, να καλύπτουν γήπεδο, να πιέζουν στο μάξιμουμ και να κάνουν συνεχώς κινήσεις. Αυτά είναι πράγματα για να μας κερδίσουν το ματς."

"Το κοινό βοηθάει πολύ με την πίεση που δημιουργεί, μας στηρίζουν συνεχώς, κάνουν θόρυβο και αυτό κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για τον αντίπαλο. Οπότε όταν παίζουμε εντός μας ανάβει περισσότερο!"
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.