Ο Klopp τους θέλει όλους έτοιμους και "πεινασμένους" για τα 11 ματς μέχρι το τέλος του έτους!

Η ομάδα δίνει σήμερα το πρώτο από τα 11 παιχνίδια που απομένουν για το 2017 απέναντι στην Chelsea στο Anfield και ο Klopp θέλει τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας.



"Βρισκόμαστε στην πιο γεμάτη περίοδο της σεζόν, όσων αφορά τη συχνότητα παιχνιδιών και θα είναι μια περίοδος που θα μας τεστάρει όλους τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.", δήλωσε ο Klopp στο "This is Anfield".

Συνεχίζοντας μίλησε για το ρόστερ και την κατάσταση στα αποδυτήρια:

"Αυτή η πρόκληση σημαίνει ότι ο καθένας στη Liverpool έχει ένα ρόλο να παίξει και να κάνει τη δική του συνεισφορά. Αυτό ισχύει κυρίως για τους παίκτες που θα αγωνιστούν κυρίως. Έχουμε τόσους παίκτες στο ρόστερ γιατί όλοι έχουν ένα ρόλο στο παιχνίδι. Τους θέλουμε όλους έτοιμους και "πεινασμένους" για τη στιγμή που θα κληθούν να συνεισφέρουν κυρίως εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι συνεισφέρουν σε καθημερινή βάση με τη συμπεριφορά και την προσέγγισή τους απέναντι στην προπόνηση και στο κλίμα της ομάδας στα αποδυτήρια που είναι στο μέγιστο επίπεδο."

Τόνισε ότι αυτές τις μέρες με το δύσκολο πρόγραμμα όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι:

"Αλλά αυτή είναι η στιγμή (μέχρι τις αρχές του 2018) που πρέπει ο κάθε παίκτης που είναι διαθέσιμος να φανεί έτοιμος όταν επιλεγεί. Ξέρω ότι τα παιδιά θα είναι έτοιμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτό."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.