Coutinho: ''Με τον Salah βρισκόμαστε με κλειστά μάτια''

Η επίθεση της Liverpool αυτή τη σεζόν έχει τη δυνατότητα να είναι κάτι ξεχωριστό. Ο Roberto Firmino οδηγεί τη γραμμή, ο Sadio Mane και ο Mo Salah προσφέρουν ταχύτητα και διείσδυση από τις πλευρές και πίσω τους ο Philippe Coutinho θέτει το παιχνίδι από βαθιά.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...











Η σύνδεση του Coutinho με τον Salah, ειδικότερα, φαίνεται συναρπαστική. Το ζευγάρι, για παράδειγμα, συνδυάστηκε όμορφα με την Southampton την περασμένη εβδομάδα, το πέρασμα του Coutinho, ο οποίος δημιούργησε το δεύτερο γκολ του Salah στη νίκη των Reds με 3-0.

Και ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τη σχέση τους μέσα στο γήπεδο.

  "Είναι η κίνησή του", δήλωσε ο Coutinho.

  "Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης και προσπαθεί πάντα να κινηθεί έτσι ώστε να μπορέσει να εισέλθει σε κενό χώρο και αυτό διευκολύνει όποιον έχει την μπάλα, το λέω πάντα αυτό.

  ''Ελπίζω να μπορέσω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να παίξω μαζί του και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα.

  "Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Όλοι μας - εμείς και οι οπαδοί - έχουμε εντυπωσιαστεί πραγματικά με τον τρόπο που έχει εγκατασταθεί εδώ, όπως αυτός προσαρμόστηκε στην ομάδα σε μια νέα χώρα.

  " Τα θετικά που ακούγονται για αυτόν είναι πέρα για πέρα άξια, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πάντα προπονείται σκληρά και είναι εκεί όταν τον χρειαζόμαστε - αυτό είναι καλό για τη Liverpool."

Ο Coutinho μίλησε επίσης για τη σπουδαιότητα του Βραζιλιάνου συναδέλφου του, Roberto Firmino.











"Ο Roberto είναι πολύ σημαντικός, είναι ένας άλλος παίκτης εξαιρετικής ποιότητας", πρόσθεσε.

"Είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει μεγάλο σεβασμό από τους άλλους παίκτες της ομάδας και στη χώρα.

  "Στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ τεχνικός παίκτης και έχει πολλή ποιότητα και αυτό τον κάνει άλλον έναν παίκτη που μας προσφέρει πολλά.

  "Πάντα κινείται καλά χωρίς τη μπάλα. Όταν πρόκειται και για την άμυνα, είναι πάντα ο πρώτος που ασκεί πίεση στην κορυφή και έτσι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας.

  "Αν πάρετε εμένα, τον Salah και τον Sadio, είμαστε όλοι πολύ γρήγοροι παίκτες και ο Firmino ανοίγει χώρο για να παίξουμε ένα-δύο.

  "Είναι στη φύση μας ως παίκτες, αλλά προφανώς αυτό είναι μαζί με σκληρή δουλειά. Αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτούς τους παίκτες, έχουμε μια ομάδα σπουδαίων παικτών."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.