Hendo για Salah: «Δεν έχει πάρει ακόμα το πόδι του απ' το γκάζι!»

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας:

Μετά και τα 2 γκολ του Salah στο ματς απέναντι στη Southampton ο Jordan Henderson απωθεώνει τον Aiγύπτιο, που είναι πλέον και πρώτος σκόρερ της Premier League!

Με τα 14 γκολ σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα των Reds ο Salah σπάει όλα τα ρεκόρ, ενώ είναι έτοιμος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά αλλά και να σκοράρει, σύμφωνα με τον αρχηγό:

"Εγώ απλά θέλω να συνεχίσει έτσι και για να είμαστε ακριβείς δεν έχει πάρει ακόμα το πόδι του απ' το γκάζι.", δηλώνει ο Henderson στο Liverpoolfc.com και συμπληρώνει:

"Συνεχίζει να δουλεύει σκληρά στην προπόνηση, να σκοράρει γκολ, να δουλεύει σκληρά στα παιχνίδια - γιατί δεν είναι μόνο τα γκολ του αλλά και η συνολική του δουλειά που βοηθάει πολύ την ομάδα. Είναι εκπληκτικός όλη τη σεζόν εώς τώρα και πρέπει να συνεχίσει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες."




Μετά και τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων ο Henderson δηλώνει ικανοποιημένος που η ομάδα κατάφερε να μείνει ανεπηρέαστη από αυτή τη διακοπή κάνοντας την 4η σερί νίκη της!

"Είμαστε πανευτυχείς μετά από αυτή την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ήταν φανταστικά από την αρχή εώς το τέλος, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα απλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι! Μερικές φορές είναι δύσκολο να διατηρήσεις το μομέντουμ όταν λείπεις για αρκετό καιρό. Όλοι όμως είμαστε στην ίδια κατάσταση οπότε δεν μετράει τόσο. Πιστεύω ότι ήμασταν εκπληκτικοί σήμερα απ' την αρχή εώς το τέλος όπως είπα αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Είναι μια καλή αρχή επιστρέφοντας από τις εθνικές και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και μεσοβδόμαδα σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι."

Η επιστροφή των Henderson, Mane, Coutinho και Lallana (δεν ρίσκαραν τη συμμετοχή του) σημαίνει ότι ο Klopp θα έχει δύσκολο έργο στην επιλογή ενδεκάδας. Ο ίδιος ο Klopp εξηγεί:

"Έρχεται μια περίοδος γεμάτη αγώνες και είναι σημαντικό να κρατάμε τους παίκτες σε φρεσκάδα και ετοιμότητα. Οι παίκτες που δεν ξεκίνησαν σήμερα θα ξεκινήσουν σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι ή στο μεθεπόμενο. Τα μεγάλα ματς έρχονται και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτά. Οι επόμενοι μήνες είναι πολύ σημαντικοί για μας οπότε είναι σημαντικό τώρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι μεσοδβόμαδα."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.