Jurgen Klopp: Ποιος είναι ο Raheem Sterling?



Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Όλοι μας έχουμε δει τον Jurgen Klopp σε συνεντεύξεις, δηλώσεις, βίντεο και έχουμε πάρει μια πολύ καλή ιδέα για το τι άνθρωπος είναι, τι χαρακτήρας και πόσο εύκολα γίνεται συμπαθής και αρεστός σε όσους τον γνωρίζουν.

Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε αυτές τις μέρες στη Νότιο Αφρική για φιλανθρωπικό event που διοργάνωσε ο Jeremy Nelson μαζί με την Hout Bay United F.C. στην Cape Town.

Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας τον προσέγγισαν κατά την επίσκεψή του με σκοπό να του μιλήσουν, να τον γνωρίσουν, να βγάλουν φωτογραφίες.

Ένας εξ αυτών, ο Stuart Duffy, ταξίδεψε μέχρι εκεί για να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον προπονητή της ομάδας και φυσικά η εμπειρία αυτή θα του μείνει αξέχαστη.


Σε συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο της Liverpool Echo, Neil Jones, στο twitter, ο Stuart περιέγραψε ενθουσιασμένος τον Klopp και τη συνάντηση που είχε μαζί με πολλούς ακόμη φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο.

Αρχικά είπε: "Ήταν κορυφαίος. Όχι μόνο σε εμένα αλλά προς όλους. Ήταν απίστευτο που τον είδα. Κάποια στιγμή διηγούνταν μια ιστορία για τις πρώτες του εμπειρίες στο Άνφιλντ και κάποιος ανέφερε το όνομα του Raheem Sterling και ο Klopp απάντησε 'Ποιος είναι ο Raheem Sterling?'."

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο οικοδεσπότης του event ήταν φίλαθλος της Tottenham προσπαθούσε να πικάρει λίγο τον Klopp, αλλά ο Γερμανός ήταν πολύ ψύχραιμος και υπομονετικός μαζί του. Έτσι, στο αντίγραφο της εικόνας με τους θρύλους της Liverpool που υπέγραψε ο Klopp, το σηκώνει και λέει: "Αυτοί είναι οι θρύλοι της Liverpool. Έχουν θρύλους οι Spurs? Ίσως τον Robbie Keane!"

Έκλεισε λέγοντας πως ο Klopp είναι πραγματικά εξαιρετικός άνθρωπος και ήταν πανευτυχής που του δόθηκε μια ευκαιρία ζωής να τον συναντήσει.


Πηγή: Twitter


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.