Klavan: "Ο Coutinho και ο Lallana είναι πολύ σημαντικοί για μας!"

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας:

Σε δηλώσεις του ο Klavan τονίζει τη σημαντική επιστροφή των δύο σταρ της Λίβερπουλ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε Αγγλία και Champions League. Μιλάει επίσης για την άμυνα και την υπομονή που χρειάζονται όλα τα παιχνίδια.



Μετά και τα 70' στα οποία αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας απέναντι στην Αγγλία, ο Coutinho είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα στα επόμενα ματς. Έχασε ήδη τα 3 προηγούμενα ματς λόγω τραυματιμού αλλά είναι έτοιμος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Adam Lallana είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός όλων των επίσημων παιχνιδιών εώς τώρα και η απουσία του στοίχησε πολύ στην ομάδα. Πολλοί κάνουν λόγο για "μεταγραφή" στην περίπτωση του αφού πρόκειται για παίκτη κλειδί που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις ειδικά τώρα που έρχονται 13 παιχνίδια σε διάστημα μόλις 45 ημερών!

Ο αμυντικός της ομάδας Klavan σχολίασε τις δύο αυτές προσθήκες για τον αγώνα με τη Southampton στο liverpoolfc.com:

"Είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι πραγματικά πολύ καλοί, παγκοσμίου κλάσης παίκτες και το να τους έχουμε και πάλι πίσω είναι πολύ καλό. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να προχωρήσουμε σε μια τέτοια περίοδο όπου παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια και μερικές φορές χρειάζεται και ροτέισον για να έχεις πάντα φρέσκα πόδια."



"Δεν έχουμε πολλά για να προετοιμάσουμε, πιστεύω ότι έχει να κάνει πιο πολύ με το να παίξουμε και να επανέλθουμε ώστε όλοι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα, να είμαστε εκεί και να ακούμε προσεκτικά το τί λέει ο προπονητής. Αν χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι στο τακτικό κομμάτι πρέπει να γίνει μέσα απ την προπόνηση και πολλές φορές έχουμε μόνο μια πριν παίξουμε ξανά."

Ο Εσθονός αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην άμυνα την οποία θεωρεί βελτιωμένη στα τελευταία ματς:

"Πιστεύω ότι αμυνόμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα. Νομίζω ότι οι παίκτες τα δίνουν όλα, δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αφού αμυνθούμε είμαστε έτοιμοι να φύγουμε μπροστά. Πιστεύω (και τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου) ότι όλοι κάνουν πολύ καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι."

Μετά τις νίκες της Λίβερπουλ με 3-0 απέναντι στις Huddersfield Town και Maribor με γκολ που μπήκαν αποκλειστικά στο 2ο μέρος ο Εσθονός αμυντικός θεωρεί πως χρειάζεται υπομονή σε αυτά τα παιχνίδια όπως πιθανόν να χρειαστεί και με τους "Αγίους" αύριο:

"Σίγουρα πάντα πρέπει να έχεις υπομονή ακόμα κι αν στο πρώτο ημίχρονο έχεις την κατοχή αλλά δεν έχεις σκοράρει. Ακόμα πρέπει να αμύνεσαι καλά και να κρατήσεις το 0 παθητικό. Ξέρουμε ότι σε κάθε ματς θα κάνουμε ευκαιρίες και πρέπει να διατηρούμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.