Πράσινο φως στη Liverpool για Van Dijk από Pellegrino?

Ο προπονητής της Southampton "προσκάλεσε" τη Liverpool να χτυπήσει την πόρτα των "Αγίων" για λογαριασμό του Virgil van Dijk.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Όταν το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα για φλερτ Liverpool και van Dijk οργίαζαν, η κατηγορία της Southampton εναντίον των Reds πως προσέγγισαν παράνομα τον ποδοσφαιριστή τους μας προσγείωσε στην πραγματικότητα. Η Liverpool απολογήθηκε επίσημα και η λογική επέτασε πως εκ νέου προσέγγιση θα πραγματοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που η Soton...προσκαλέσει τους Reds. Η πρόσκληση αυτή μήπως τελικά βγήκε δια στόματος Mauricio Pellegrino. 

Όταν ρωτήθηκε αν ο van Dijk θα είναι παίκτης της Southampton και μετά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ο Pellegrino δήλωσε: "Δεν γνωρίζω. Δεν μπορώ να ελέγξω την αγορά".

"Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί όταν μιλάμε για χρήματα, ο καθένας έχει μια τιμή. Το budget είναι για να παίρνεις παίκτες και οι μεγαλύτερες ομάδες έχουν χρήματα για να υπογράψουν παίκτες".

"Δεν είναι δική μου απόφαση αυτή. Η ερώτηση πρέπει να απευθυνθεί στους ιδιοκτήτες. Ο καθένας επικεντρώνεται στο να φέρει τους καλύτερους παίκτες στο σύλλογο του. Είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Εμείς έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και οι περισσότερες ομάδες τους θέλουν".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.