Klopp: «Ισως πιο ενδιαφέρον όμιλος της διοργάνωσης, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα!»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος δεν έδειχνε να επαναπαύεται μετά τη χθεσινή νίκη με 3-0 κόντρα στη Maribor. Διαβάστε τι δήλωσε για τη χθεσινή αναμέτρηση, τους τραυματισμούς της ομάδας και τη "μάστιγα" με τις χαμένες εκτελέσεις πέναλτι.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 




Ιδιαίτερα εύθυμος, παρά τους πολλούς πονοκεφάλους ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν, φάνηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Jurgen Klopp. Άλλωστε, μετά τη χθεσινή νίκη η ομάδα του είναι ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση καθώς οι κόκκινοι είναι πρώτοι στον όμιλο και χρειάζονται μία νίκη στα επόμενα 2 παιχνίδια για να κλειδώσουν την πρόκριση. Βέβαια, το γεγονός αυτό δε φαίνεται να καθησυχάζει τον Klopp, ο οποίος δήλωσε:

«Ο όμιλος μας, είναι ίσως ο πιο ενδιαφέρον όμιλος της διοργάνωσης. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Αν θες να παίξεις το Φεβρουάριο (στη φάση των 16), πρέπει να νικήσει τα παιχνίδια που έρχονται.»


Στη συνέχεια ο προπονητής των "Reds" σχολίασε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Maribor, αναφέροντας:

«Ξεκινήσαμε καλά, πιέζοντας τον αντίπαλο, αλλά δεν καταφέραμε να κινηθούμε γρήγορα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό, αν κι ο Roberto (Firmino) ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και προσπάθησε τα πάντα.»


Ενώ για την, σαφώς βελτιωμένη, εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο είπε:

«Το δεύτερο ημίχρονο έκρινε το παιχνίδι. Όπως και την προηγούμενη φορά (στην αναμέτρηση με τη Huddersfield), είπαμε στα παιδιά να παραμείνουν ψύχραιμοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ένα φανταστικό γκολ (του Mohammed Salah), από μια καλή σέντρα κι άψογο συγχρονισμό. Επίσης, το 2ο γκολ ήταν μια φανταστική συνεργασία όπου παίξαμε πολύ γρήγορα σε πολύ μικρό χώρο. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά πήραμε τους 3 βαθμούς.»


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην, εκ νέου, χαμένη εκτέλεση πέναλτι για λογαριασμό της ομάδας του- αυτή τη φορά από τον James Milner:

«Όταν νικάς ένα παιχνίδι δεν υπάρχει τόση ανησυχία γι αυτό, αν και φυσικά δε σου αρέσει. Νομίζω ότι το σημερινό πέναλτι ήταν πραγματικά καλό, αλλά ήταν εξαιρετική κι η απόκρουση του τερματοφύλακα. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Νομίζω ότι η τελευταία εκτέλεση (του Salah) δεν ήταν τόσο ευφάνταστη- σε αντίθεση με τη σημερινή. Πριν από από την εκτέλεση του Salah, έχασε το πέναλτι ο Roberto κι ακόμα πιο πριν νομίζω ο Milly (Milner). Οπως και να χει, σίγουρα θα βρούμε κάποιον παίχτη!  Βέβαια, η προσπάθεια που μας έδωσε το πέναλτι ήταν μια κίνηση παγκόσμιας κλάσης από τον Roberto κι ήταν πραγματικά εξαιρετική.» 


Τέλος, ο Jurgen Klopp, σχολίασε το πρόβλημα που δημιουργούν στα σχέδια του οι πολλές ελλείψεις δημιουργικών παιχτών, καθώς και την ιδιαίτερα θετική εμφάνιση του Chamberlain- τον οποίο αναμένεται να δούμε βασικό (για 3η φορά φέτος) στο ματς εναντίον της West Ham:

«Δε συνηθίζω να μιλάω για τραυματίες όταν χάνουμε ένα παιχνίδι, αλλά μας λείπουν ήδη τρεις, με τον Gini τέσσερις, από τους πιο δημιουργικούς παίκτες του πρωταθλήματος- Sadio Mane, Phil Coutinho, Adam Lallana and Gini Wijnaldum. Το γεγονός αυτό μας δυσκολεύει αρκετά. Το να μας λείπουν παίκτες τέτοιας ποιότητας δυσκολεύει τη θέση μας, αλλά είμαστε αρκετά εξοπλισμένοι με ποιοτικούς παίκτες. Ο Trent Alexander-Arnold κι ο Alex Oxlade-Chamberlain τα πήγαν πολύ καλά. Χρειαζόμαστε παίκτες τέτοιας ποιότητας όταν κάνουμε αλλαγές και θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Ο Chamberlain πρόσφερε πολλά στο πρώτο ημίχρονο. Εδειξε θετικά στοιχεία κι είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή του.»
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.