Alexander-Arnold: Βρήκαμε τον τρόπο με μια 'διαφορετική' Maribor

Ο Trent Alexander-Arnold ένιωσε ότι η Liverpool αντιμετώπισε καλά μια «διαφορετική» δοκιμασία που έθεσε η Maribor την Τετάρτη.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Δύο εβδομάδες μετά από την ιστορική νίκη επί της σλοβένικης ομάδας με 7-0, πήρε τους Κόκκινους μέχρι το 49ο λεπτό για να σπάσουν το αδιέξοδο στη ρεβάνς του Champions League στο Anfield.

Το γκολ του Mohamed Salah ακολούθησε περαιτέρω γκολ από τον Emre Can και τον Daniel Sturridge, καθώς η ομάδα του Jürgen Klopp πήρε μια νίκη με 3-0 που τους αφήνει έναν βαθμό πάνω από τη Sevilla στην κορυφή του Group E πριν το ταξίδι τους στην Ισπανία στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Alexander-Arnold πιστεύει ότι η πλευρά του Darko Milanic ήταν αποφασισμένη να είναι πιο αποφασιστική αυτή τη φορά και ως εκ τούτου ο νεαρός ήταν ικανοποιημένος με τον τρόπο που η Liverpool προχώρησε σφραγίζοντας άλλους 3 βαθμούς.

  " Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς και νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο παιχνίδι ενάντια στη Maribor, αλλά εμείς τους διασπάσαμε στο τέλος και πετύχαμε τρία γκολ, 3 βαθμούς και ένα clean sheet και είμαστε χαρούμενοι," δήλωσε ο Alexander-Arnold στο Liverpoolfc.com.

  "Νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι σίγουρα ήρθαν με ένα διαφορετικό σχέδιο παιχνιδιού, για να έρθουν και να αμυνθούν, αλλά και πάλι τους διασπάσαμε τελικά.

  "Μας πήρε μέχρι το δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά αποχωρήσαμε με τρία γκολ και τρία βαθμούς."

Ο απόφοιτος της Ακαδημίας Alexander-Arnold έβαλε μια άλλη σίγουρη εμφάνιση στο δεξί άκρο καθώς επίσης προσέφερε τη βοήθεια του στο γκολ του Salah με μια εξαιρετική σέντρα και απόλαυσε άλλη μια γεύση από το ποδόσφαιρο του Champions League.

  "Το Champions League, είναι αυτό που όλοι θέλουν να παίξουν, είναι τα ελίτ παιχνίδια και είναι αυτό που θέλεις να παίζεις κάθε φορά που έχεις την ευκαιρία," πρόσθεσε.

  " Έχω παίξει αρκετά στο Champions League αυτή τη σεζόν και είναι μια διαφορετική εμπειρία από το πρωτάθλημα, κάτω από τους προβολείς, αλλά οι στόχοι είναι ακόμα ίδιοι - πρέπει να πας και να πάρεις τους 3 βαθμούς και αυτό είναι που εμείς κάναμε.''
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.