Klopp:« Ο Coutinho είναι 100% στη Liverpool»

Αποφασισμένος να μην αφήσει τη "μεταγραφολογία" να επηρεάσει τη θετική εικόνα της ομάδας φαίνεται ο Κλοπ. Μάλιστα θέλοντας να βάλει- έστω προσωρινά- τέλος στο γνωστό «σίριαλ» Κουτίνιο, δήλωσε ότι ο παίκτης είναι 100% στη Λίβερπουλ. 


Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 




Στην αρχή ο Κλοπ ρωτήθηκε για το αν τα μεταγραφικά σενάρια αποπροσανατολίζουν τους παίκτες και για το αν τον απασχολεί η ενδεχόμενη αποχώρηση ορισμένων πρωτοκλασσάτων παικτών του. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε: 

«Όχι! Δε μ' απασχολεί. Η μόνη ευκαιρία για να πετύχουμε είναι το να έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Αν έχουμε καλούς παίκτες, είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε ότι θα θέλουν να μείνουν στη Λίβερπουλ κι όχι να πάνε κάπου αλλού. Αν οι παίκτες θέλουν να πάνε αλλού, μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, αλλά δε μ' απασχολεί ένα τέτοιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Είναι μια μεγάλη σεζόν, η ομάδα είναι όλη μαζί τώρα και επιδιώκουμε να είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε- κάτι που είναι δύσκολο, για να είμαστε ειλικρινείς.» 







Όσο για το αν ο Κουτίνιο επηρεάζεται και αποσπάται από αυτά που γράφει ο τύπος, ο προπονητής των «Reds» είπε χαρακτηριστικά: 

«Όλα είναι μια χαρά. Εσείς στην Ισπανία έχετε συνηθίσει τα μίντια και τον τρόπο που ενεργούν. Έχετε πολλά διαφορετικά πράγματα, την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και διάφορα άλλα. Βέβαια στην πραγματικότητα κανείς άνθρωπος του ποδοσφαίρου δε δίνει ενδιαφέρον- γράφονται όλα αποκλειστικά για τους "απ' έξω". Είμαστε μια χαρά. ο Φιλ είναι 100% στη Λίβερπουλ. Έτσι έχουν τα πράγματα, μετά από όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι. Όταν η αγορά είναι ανοιχτή υπάρχουν συζητήσεις κι όταν είναι κλειστή είμαστε όλοι επαγγελματίες και κάνουμε και πάλι τη δουλειά μας. Αυτό κάναμε στη συγκεκριμένη υπόθεση κι αυτό κάνουμε σε όλες τις υποθέσεις.»



Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.