Να προκριθεί και να...εκδικηθεί! (Match Preview)

Με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα της χαρίσουν την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο, ταξιδεύει στην Ισπανία η Liverpool για να αντιμετωπίσει την Sevilla.

Οι όμιλοι του Champions League μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, η πέμπτη αγωνιστική παρουσιάζεται ως η πιο δύσκολη και η Liverpool καλείται να πάρει διπλό στην Ισπανία για να προκριθεί από σήμερα στην επόμενη φάση, παίρνοντας ταυτόχρονα μια μικρή...εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2016.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ Sevilla v Liverpool:
Διοργάνωση: UEFA Champions League
Έδρα: Ramón Sánchez Pizjuán
Ημερομηνία: 21.11.2017 (Tρίτη
Ώρα έναρξης: 21:45 (ώρα Ελλάδας)
Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD.


ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:
Μετά τη νίκη με 3-0 στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Southampton, o Jurgen Klopp είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει κάποιον πονοκέφαλο ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι έμεινε ο Joel Matip καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του και πλέον ο Καμερουνέζος είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον αγώνα του Σαββάτου με την Chelsea στο Anfield.
Ο Lallana ίσως βρεθεί στον πάγκο για πρώτη φορά φέτος, καθώς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ ο Clyne θα παραμείνει εκτός για τουλάχιστον άλλους τρεις μήνες

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:
Χωρίς να έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο της φέτος, η ομάδα της Sevilla βρίσκεται στην 5η θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας 22 βαθμούς.
Ωστόσο, όλες οι νίκες (7) που έχει πάρει μέχρι στιγμής, είναι κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής των Σεβιγιάνων, Berizzo, έχει στόχο την έξοδο στο Champions League και της νέας περιόδου, ενώ βεβαίως θέλει την πρόκριση στην τωρινή διοργάνωση.
Στο πρώτο παιχνίδι στο Anfield, προκάλεσε έντονα σε όλο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή.

Στο τελευταίο τους χρονικά ματς το Σάββατο, επικράτησαν πολύ δύσκολα και με ανατροπή, 2-1 της Celta, με γκολ των Muriel & Nolito.
Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές στο Champions League, δέχτηκε μεγαλειώδη...ταπείνωση, χάνοντας με 5-1 κόντρα στην Spartak, ενώ στην Ισπανία τους κέρδισαν με 3-1.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:
Για την αναμέτρηση με την Liverpool, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Carrico, Mena, Pareja, ενώ είναι αμφίβολος ο Montoya.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:
Δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, το 2016 στον τελικό του UEFA Europa League, όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1, και περίπου πριν δύο μήνες στο Anfield, όπου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2.

Η Sevilla προηγήθηκε με γκολ του Ben Yedder, η Liverpool έφερε τούμπα το ματς στο πρώτο ημίχρονο με γκολ των Firmino και Salah, o Βραζιλιάνος στη συνέχεια αστόχησε σε πέναλτι, για να γράψει ο Correa το τελικό 2-2 προς το τέλος του αγώνα.
Στις καθυστερήσεις, είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Joe Gomez.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Ο Loris Karius θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα δεξιά τον Gomez, αριστερά τον Moreno και στο κέντρο της άμυνας τους Klavan & Lovren.

Στη μεσαία γραμμή, θα αγωνιστούν στα σίγουρα οι Henderson & Coutinho, ενώ θα παιχτεί η τρίτη θέση ανάμεσα σε Wijnaldum & Can, με τον Γερμανό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στην επίθεση η τριάδα θεωρείται δεδομένη, ο Salah δεξιά, ο Mane αριστερά και ο Firmino στην κορυφή.

LIVERPOOL (4-3-3): Karius - Gomez, Lovren, Klavan, Moreno - Henderson, Can (Wijnaldum), Coutinho - Salah, Firmino, Mane.

Sevilla: (4-1-4-1): Rico - Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero - Pizarro - Navas, N'Zonzi, Banega, Nolito - Ben Yedder.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.