Klopp: '' Έτοιμος ο Can, από κοντά και ο Lovren''

Ο Emre Can θα επιστρέψει στην ομάδα για το ταξίδι της Τετάρτης το βράδυ στο Stoke για την 14η αγωνιστική της Premier League, ενώ ο Dejan Lovren θα μπορούσε επίσης να επανέλθει σαν επιλογή.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Οι δυο τους έχασαν την ισοπαλία του Σαββατοκύριακου με την Chelsea λόγω τραυματισμού, αλλά και οι δύο θα μπορούσαν να ξαναγυρίσουν στη δράση στο Bet365.

Ο Jürgen Klopp είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι: "Ο Dejan πιθανότατα θα είναι κοντά. Δεν είναι μεγάλο πράγμα - είναι λίγο πρήξιμο και πρέπει να καταλάβουμε τι είναι ακριβώς. Θα προσπαθήσει να τρέξει σε λίγα λεπτά, μίλησα σε αυτόν πριν από ένα δευτερόλεπτο.

  "Ο Emre είναι πίσω, δεν ήταν μεγάλο πράγμα, αλλά ήταν αρκετά μεγάλο που δεν μπορούσε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι. Είναι πίσω και είναι μια πλήρης ομάδα, σίγουρα."

Ο Klopp έκανε πέντε αλλαγές για την επίσκεψη της Chelsea στο Anfield το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να ξεκινήσει με τον Roberto Firmino και τον Sadio Mane στον πάγκο.

Το αφεντικό υπονόησε ότι θα τους χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα με τη Stoke, αν και επέμενε ότι τέτοιες αλλαγές δεν θα πρέπει να διαβάζονται ως η επιθυμία να «ξεκουράζονται» οι παίκτες - αλλά χρησιμοποιώντας περισσότερο το βάθος της ομάδας του.

  "Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό", δήλωσε ο Klopp. 'Δεν ξεκουράζουμε', χρησιμοποιούμε άλλους παίκτες. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ξεκούραση για έναν άλλο παίκτη, αλλά αυτός δεν είναι ιδιαίτερα ο λόγος για αυτό το παιχνίδι.

  "Για τον τελευταίο, ίσως σκεφτήκαμε κατά της Chelsea ότι ίσως να χρειαστεί η ξεκούραση ή οτιδήποτε άλλο - αλλά ήταν ότι χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια κατά της Chelsea και αυτό θέλαμε να έχουμε. Νόμιζα ότι αυτό λειτούργησε αρκετά καλά.

  " Ήταν ένα πολύ σημαντικό σημάδι για την ομάδα και από την πλευρά μου που δείχνω την πίστη σε όλα τα αγόρια. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι 100 τοις εκατό έτοιμοι, έτσι ήταν καλό - πραγματικά καλό. Πιθανώς θα κάνουμε μία ή δύο αλλαγές από το τελευταίο παιχνίδι στο επόμενο παιχνίδι, τότε ίσως όχι για το επόμενο παιχνίδι - θα δούμε πως θα το αντιμετωπίζουμε αυτό.

  " Όλα εξαρτώνται από την εντύπωση που μπορώ να πάρω κατά τη διάρκεια των αγώνων και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων - τότε παίρνουμε αποφάσεις."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.