Trent Alexander- Arnold: «Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και μπορούν να συμβούν τα πάντα!»

Η Λίβερπουλ, ως μια μεγάλη ομάδα εντός κι εκτός γηπέδων, έχει καταφέρει να επισυνάψει ιδιαίτερα καλές κοινωνικές σχέσεις με διάφορα σχολεία της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα αυτές οι σχέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε κάποιες δωρεές ή σε συγκεκριμένους αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού, αλλά καταφέρνουν να φέρνουν και τους πιτσιρικάδες κοντά στα είδωλά τους. Σε μια τέτοια εκδήλωση παρευρέθηκαν για λογαριασμό της ομάδα οι Dominic Solanke και Trent Alexander- Arnold, με το δεύτερο να είναι ιδιαίτερα φορτισμένος. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Άγγλος αμυντικός.

Γράφει ο Γιάννης Μοσχονάς





  • Για το πως έφτασε ως εδώ:
«Μεγάλωσα σε αυτήν την περιοχή κι αυτήν την κοινότητα, οπότε είναι πάντα ευχάριστο να έρχομαι και να επισκέπτομαι μαθητές, καθώς ήμουν ένας απ αυτούς. Είναι μια ιδιαίτερα καλή σεζόν μέχρι τώρα σε προσωπικό επίπεδο και αξιοπρεπέστατη όσον αφορά την ομάδα.» 

  • Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:

 «Ίσως δεν είμαστε στη θέση που θα θέλαμε στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι η Premier League  και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλό της. Είναι δύσκολα τα πράγματα κι από δω και μπρος, όλο και θα δυσκολεύουν.»

  • Για το Champions League:
«Στο Champions League είμαστε ακόμα στην κορυφή του ομίλου και θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στη φάση των 16. Αυτός ήταν ο στόχος μας στην αρχή της σεζόν κι ελπίζουμε ότι θα τον καταφέρουμε την επόμενη εβδομάδα.» 



  • Για το σε ποια θέση αγωνίζεται:
«Νομίζω πως για τα αμέσως επόμενα χρόνια η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα είναι η αρχική μου, γι αυτό προσπαθώ να βελτιωθώ εκεί. Πρώτα και κύρια είσαι αμυντικός κι αν είσαι στην αμυντική τετράδα τότε πρέπει να αμυνθείς, δεν είσαι εξτρέμ. Πρέπει να βγεις και να αμυνθείς κι αν καταφέρεις να προσφέρεις και στο επιθετικό σκέλος, τότε οφείλεις να το προσπαθήσεις. Έτσι όπως το βλέπω, είμαι αρκετά καλύτερος επιθετικά απ ότι αμυντικά (αυτή τη στιγμή) αλλά είμαι κυρίως ένας αμυντικός και το πιο σημαντικό κομμάτι δεν είναι το τι συμβαίνει μπροστά, αλλά το πως μπορείς να αμυνθείς. Το προσωπικό κι οι παίκτες στο Melwood με στηρίζουν καθημερινά με όποιον τρόπο μπορούν, όλοι τους.»

  • Για την προπόνηση με την πρώτη ομάδα:
«Η καθημερινή προπόνηση απέναντι σε τέτοιο ανταγωνισμό είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Μεγαλώνοντας στις ακαδημίες της ομάδας δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να κάνω το μεγάλο βήμα. Κάθε μέρα είναι δύσκολη και πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος.» 



  • Για τους συμπαίκτες του που έκαναν ντεμπούτο με την Εθνική Αγγλίας:
«Όπως φαίνεται προπονούμαι με τον Joe (Gomez) και τον Dom (Solanke) καθημερινά κι είχα πάει να τους παρακολουθήσω στο Wembley. Κι οι δύο άξιζαν να αγωνιστούν εκείνη τη βραδιά. Ήταν μια στιγμή υπερηφάνειας για κάθε μέλος τους συλλόγου. Το να τους βλέπω στο γήπεδο μου έδωσε κίνητρο. Θέλω κι εγώ να καταφέρω.» 



  • Για το αν αργεί η σειρά του να αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του:
«Υπάρχει ακόμα σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει για να τα καταφέρω. Ελπίζω ότι θα έρθει κι η σειρά μου, χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να συνεχίσω με καλές εμφανίσεις για να με προσέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός κι αυτό προσπαθώ να κάνω»


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.