Ληστές έβαλαν στόχο τα σπίτια των Mane και Lovren την ώρα του παιχνιδιού με την Maribor!

Εισέβαλαν στο σπίτι του ενός και σπάσανε την πόρτα του άλλου ενώ η Liverpool αντιμετώπιζε την Maribor, πριν τραπούν σε φυγή όταν μια γυναίκα τους φώναξε!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σκουλίδης 

Κακοποιοί έβαλαν στόχο τα σπίτια των δύο παιχτών των Reds την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας με την Maribor εχθές το βράδυ.

Ληστές εισέβαλαν στην ιδιοκτησία του Sadio Mane και έσπασαν μια πόρτα στην αυλή του Dejan Lovren, όταν και τράπηκαν σε φυγή όταν μια γυναίκα τους φώναξε.

Ντετέκτιβ τώρα ψάχνουν για πληροφορίες σχετικά με τις επιδρομές, που αποτελούν τις τελευταίες με στόχο οικογενειακά σπίτια ποδοσφαιριστών του Merseyside.

Αστυνομικοί έλαβαν κλήση για την οικία του Lovren στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, 15 λεπτά περίπου αφότου είχε αρχίσει ο αγώνας εναντίον της Maribor στο Anfield.

Μία γυναίκα στην ιδιοκτησία ανέφερε ότι 3 παραβάτες είχαν σπάσει μια πόρτα στην αυλή του Κροάτη, όταν και διέφυγαν, επειδή η γυναίκα τους φώναξε λέγοντας τους πως καλούσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και σύντομα κατάλαβαν πως το κοντινό σπίτι του Mane είχε επίσης γίνει στόχος.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Merseyside δήλωσε σήμερα: ''Δεν είναι ακόμα γνωστό αν εκλάπη τίποτα κατά την διάρκεια του δεύτερου περιστατικού, αλλά ο ιδιώτης (Lovren) έχει ενημερωθεί.''

Η αστυνομία κάλεσε ένα ελικόπτερο ως ανταπόκριση στα περιστατικά, οδηγώντας σε έρευνα στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου και του κοντινού νεκροταφείου.

Με τους δύο παίκτες να αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους, κανείς τους δεν ήταν στην αποστολή για την χθεσινή νίκη με 3-0 επί των Σλοβένων. Και οι δύο ήταν όμως στο Anfield για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας πρόσθεσε: ''Η έρευνα των ντετέκτιβ είναι ακόμα στα πρώιμα στάδια της, αλλά πιστεύεται πως οι παραβάτες διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί ζητούν να ενημερωθούν από οποιονδήποτε είδε ένα αμάξι να οδηγείται ύποπτα στην περιοχή περίπου στις 10 το βράδυ.''
 
Τα περιστατικά της περασμένης βραδιάς είναι τα πιο πρόσφατα με θύματα ποδοσφαιριστές στο Merseyside.

Μια ''συμμορία κουκουλοφόρων'' έκανε επιδρομή στο σπίτι του Roberto Firmino λίγο πριν τα Χριστούγεννα της περασμένης χρονιάς, με τους κακοποιούς να κλέβουν κοσμήματα, ρολόγια και ρούχα αξίας 70 χιλιάδων λιρών.

Ο Firmino μετακινήθηκε σε ένα ξενοδοχείο με την σύζυγο του και τα δύο μικρά παιδιά του μετά την επιδρομή, ενώ στην συνέχεια η ομάδα τοποθέτησε μια ομάδα φύλαξης στο σπίτι του Βραζιλιάνου.

Έξι παίχτες των Reds, μεταξύ αυτών οι Steven Gerrard, Dirk Kuyt και Daniel Agger, πέσανε θύματα ληστείας όταν τα σπίτια τους στο Merseyside δέχτηκαν ''καταιγίδα'' από επιδρομές κατά την διάρκεια 18 μηνών τα έτη 2006 και 2007.

Όλα αυτά τα περιστατικά σημειώθηκαν σε matchdays, τυπικά όταν τα θύματα έδιναν κάποιον αγώνα είτε Ευρωπαϊκό, είτε με τις εθνικές τους ομάδες, οδηγώντας την αστυνομία να προσφέρει προσωπική προστασία στους παίχτες των Reds.
Share on Google Plus

About Κωνσταντίνος Σκουλίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.