Liverpool 3 - 0 Southampton - Bαθμολογίες Παιχτών: Μαντέψτε ποιος είναι και πάλι στην κορυφή!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Εύκολο απόγευμα για τη Liverpool που επικράτησε άνετα της Southampton με 3-0.


Ήταν ο κακός δαίμονας των τελευταίων χρόνων, καθώς η Liverpool μετρούσε αρκετά άσχημα αποτελέσματα κόντρα στους "Αγιούς". Σήμερα ωστόσο, ήταν μια όμορφη μέρα για την ομάδα μας η οποία σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League, με επιμέρους τέρματα 10-1.

Ο Mo Salah έκανε και πάλι τα μαγικά του ανοίγοντας το σκορ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 31', ενώ 10 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του έπειτα από εξαιρετική ασσίστ του Coutinho. O μικρός μάγος στο 68' πήρε τη σκυτάλι από τον Salah και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας μας.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:



Simon Mignolet: Πολύ εύκολο απόγευμα για τον Βέλγο πορτιέρο που ήταν θεατής σε όλη τη διάρκειτα του αγώνα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Trent Alexander-Arnold: Πολύ καλός αμυντικά καθώς ήταν εκεί όσες φορές χρειάστηκε ώστε να κρατήσει εκτός παιχνιδιού τον Boufal, όχι και η καλύτερή του μέρα στο επιθετικό κομμάτι μιας και οι μεταβιβάσεις του ήταν κακές.

Βαθμολογία: 6.5/10

Dejan Lovren: Από τις καλύτερές του φετινές εμφανίσεις. Σιγουριά στον αέρα, ωραίο μπλοκ σε μια επικίνδυνη προσπάθεια του Boufal και πολύ όμορφες βαθιές μπαλιές στην επανεμφάνισή του μετά το φιάσκο της Tottenham. Έδειξε στον Virgil Van Dijk ότι δε θα είναι ο καλύτερός του φίλος, αν ο τελευταίος μετακομίσει στο Liverpool, κάνοντάς του ένα σκληρό μαρκάρισμα στο οποίο είδε και την κίτρινη κάρτα.

Βαθμολογία: 7.5/10

Ragnar Klavan: Χρειάστηκε λιγότερο από τον Lovren, και αυτός αλάνθαστος.

Βαθμολογία: 7/10



Alberto Moreno: Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις ο Ισπανός. Άρτιος αμυντικά όπου χρειάστηκε, σοβαρός επιθετικά δημιουργώντας προβλήματα στη δεξιά μεριά της άμυνας της Southampton.

Βαθμολογία: 7/10

Jordan Henderson: Oρχηστρικός για άλλη μια φορά, κάνοντας σωστό playmaking. Από τα πόδια του ξεκινούν όλες οι επιθέσεις της ομάδας μας, με τον αρχηγό να κάνει τη σωστή επιλογή στην πρώτη πάσα στη συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών του. Πολύ καλός και αμυντικά, ανακόπτοντας αρκετές υποψίες αντεπιθέσεων της Southampton.

Βαθμολογία: 7/10

Gini Wijnaldum: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια ο Ολλανδός, καθώς σήμερα ήταν περισσότερο "επιβάτης". Το work rate του ωστόσο ήταν εκεί, ακάθεκτο, ενώ πιστώνεται και την ασσίστ στο πρώτο γκολ του Salah.

Βαθμολογία: 6.5/10



Philippe Coutinho: Ακόμα μια world class εμφάνιση για τον μικρό μάγο όπου έδωσε τρομερή ζωντάνια στον επιθετικό τομέα. Συνέδεσε άριστα το κέντρο με την επιθετική γραμμή της Liverpool, από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως οι κάθετες μεταβιβάσεις του θα ήταν άκρως επικίνδυνες, έδωσε υπέροχη ασσίστ στο δεύτερο γκολ του Salah ενώ το γκολ του ήρθε ως επιβράβευση μιας πολύ καλής μέρας για τον Βραζιλιάνο.

Βαθμολογία: 7.5/10



Sadio Mane: Προσπάθησε, δημιούργησε, αλλά δεν πήγαν όλα τέλεια για τον Σενεγαλέζο. Ήταν επικίνδυνος όμως φαίνεται πως δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Καλή εμφάνιση, όμως ο σταρ της βραδιάς βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του γηπέδου!

Βαθμολογία: 6.5/10



Mohamed Salah: Τι μεταγγραφή κ αυτή! Έφτασε ήδη τα 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (9 στην Premier League). Μαγικό πρώτο γκολ με το οποίο η ομάδα μας ξεκλείδωσε την άμυνα της Southampton, εξαιρετική κίνηση και τελείωμα για το δεύτερο, για ακόμα ένα παιχνίδι ο καλύτερος παίχτης της Liverpool στο γήπεδο.

Βαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)

Roberto Firmino: Έκανε και πάλι τα πάντα, εκτός από το γκολ. Φοβερά work rates, συνεργάζεται άψογα με τους Salah και Mane ανοίγοντάς τους χώρους, θα μπορούσε να είχε πετύχει και γκολ σε 2 περιπτώσεις όμως το τελείωμά του δεν ήταν ιδανικό. Δείχνει συνεχώς γιατί είναι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.

Βαθμολογία: 7.5/10

Emre Can (στο 69' στη θέση του Philippe Coutinho): Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Βαθμολογία: 6/10

Alex Oxlade-Chamberlain (στο 74' στη θέση του Sadio Mane): Ακόμα μια συμμετοχή για τον Άγγλο διεθνή.

Βαθμολογία: -

James Milner (στο 80' στη θέση του Mohamed Salah): Έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να αποχαιρετήσει με standing ovation τον Αιγύπτιο.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Για πρώτη φορά φέτος χρησιμοποίησε μαζί τους Firmino, Coutinho, Mane, Salah, και όλοι είδαμε τι μπορεί να γίνει. Με την επιστροφή του Lallana η ομάδα θα αποκτήσει έξτρα ποιότητα αλλά και βάθος, με το μέλλον να μοιάζει ιδανικό για την ομάδα μας. Το γκολ του Salah σήμερα έλυσε τα πόδια των παιχτών, με την ομάδα να είναι πολύ σωστά στημένη τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Σε αυτό βέβαια βοήθησε η πολύ κακή επιθετικά Southampton. Ακολουθούν Σεβίλλη και Τσέλσι, σε 2 must win παιχνίδια.

Βαθμολογία: 8/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.