Mane: ''Τα γκολ θα έρθουν αλλά οι νίκες είναι πιο σημαντικές''

Ο Sadio Mane περιμένει ότι η πρόσφατη ξηρασία του στο σκοράρισμα θα τελειώσει σύντομα και επιμένει ότι το βασικό του μέλημα είναι να εξασφαλίσει ότι η Λίβερπουλ θα συνεχίσει να κερδίζει παιχνίδια.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο 25χρονος έχει σκοράρει μόλις μία φορά στις τελευταίες οκτώ εξόδους του για τους κόκκινους - η κεφαλιά του στο 22ο λεπτό με τη Sevilla στην ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας(3-3) στο Ramon Sanchez Pizjuan.

Ο Mane δεν χρειάστηκε ποτέ πάνω από δύο παιχνίδια της Premier League χωρίς να βρει δίχτυα στην πρώτη σεζόν του στο Anfield, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις τελευταίες πέντε εξόδους του στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ενώ ο winger παραδέχθηκε ότι αγαπά την αίσθηση του να πετυχαίνει γκολ, σημείωσε ότι το να κερδίζει νίκες για το σύλλογό του είναι η κύρια προτεραιότητα.

Είπε στην Premier League Productions: "Ως ποδοσφαιριστής, πάντα θέλεις και αγαπάς να σκοράρεις.

  "Νομίζω ότι τα γκολ θα έρθουν, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι πιο σημαντικό να δίνω ασίστ και η ομάδα να κερδίζει, δεν ανησυχώ για αυτό.

  " Έχω σπουδαίους παίκτες δίπλα μου, έτσι πιστεύω ότι σύντομα θα φτιάξουν ένα εύκολο γκολ για μένα!

  "Το σκοράρισμα χωρίς νίκη δεν έχει νόημα, αλλά αν σκοράρεις και κερδίζεις είναι πάντα υπέροχο."

Η επόμενη ευκαιρία του Σενεγαλέζου να προσθέσει στα γκολ που έχει πετύχει φέτος έρχεται την Τετάρτη, όταν η Liverpool ταξίδευει στο Stoke στο στάδιο Bet365.

Τα καλοφορεμένα κλισέ για τις κρύες, θυελλώδεις νύχτες στα Potteries είναι γνωστά στον Mane, αλλά ισχυρίζεται ότι είδε πολύ χειρότερα την εποχή που ήταν στη Red Bull Salzburg.

  " Έχω περάσει αυτό το τεστ ήδη, νομίζω, επειδή έπαιξα στην Αυστρία!", αστειεύτηκε.

  "Είναι πιο κρύα από την Αγγλία, οπότε για μένα, αυτό είναι πολύ εύκολο. Δεν είναι πρόβλημα!"
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.